Herkese selamlar, benzer bir konu başlığı olduğu için yeni bir konu açmadan bu alana yazmak istedim.
Şöyle bir sorun yaşıyorum, daha önce boş bir excel dosyasının içine yapıştırdığım bir ekran görüntüsünün sağ üst köşesinde çıkan "hücre içine yerleştir" butonu vardı. Bu butona tıklayınca görselin sol üst kısmını yakın olduğu hücrenin sol üst kısmına hizalayıp, hücre içine yerleştiriyordu. Hücrenin içine yerleşen bu resmi daha büyük biçimde görmek istediğimde resmin üzerine gelince " hücre içine yerleştir" butonu yine görünüyor ve tıklayınca görsel ilk haline geri dönüyordu.
Şu an da yaşadığım sorun, buton sayesinde hücre içine görseli yerleştiriyorum fakat yerleşen görseli geri çıkaramıyorum. Çünkü, gömme işlemini yaptıktan sonra görselin üzerine gelince buton ortaya çıkmıyor. 3 gün öncesine kadar böyle bir sorun yoktu.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.