• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

resim yapıştırma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mmsez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
selam.
excel de bir daire çizip onun içine resim yapıştırmak mümkündür muhakkak ama ben bunu bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.

Merhaba,

Yanlış anlamışta olabilirim,

Daireyi çizip fare ile çift tıkladıktan sonra açılan ekrandan Renk ve Çizgiler / Dolgu / Renk / Dolgu efektleri / Resim / Resim seçten istediğiniz resmi seçebilirsiniz..

tam olarak değil malesef o daireyi doldurmak istiyorum dışında kalanlarıda silsin yani mevcut resmi daire içine kopyalayıp dışında kalanları görmek istemiyorum.bu vesikalık fotoğrafları daire şeklinde yapıyorlar ya onun gibi

Merhaba,

Daireyi çizip fare ile çift tıkladıktan sonra açılan ekrandan Renk ve Çizgiler / Dolgu / Renk / Dolgu efektleri / Resim / Resim seçten istediğiniz resmi seçebilirsiniz..

abicim süpersin ya.budur

Merhaba,

Merhaba,

Örnek dosyayı incelermisiniz. İstediğiniz bu şekilde ise yukardaki işlemleri uygulayıp denermisiniz..

merhaba
sanırım ek dosya gibi bişey istiyorsunuz.

syn espiypnajl'ın önerisini işinizi görür.
Daireyi çizin fare ile çift tıkladıktan sonra açılan ekrandan Renk ve Çizgiler / Dolgu / Renk / Dolgu efektleri / Resim / Resim

Geri