• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Rastgele Satır Seçme ve Boyama

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Excel 2007 Türkçe
Merhaba,

Ekteki dosyada örnek olarak doldurdum. Mevcutları farklı olmakla birlikte ortalama 30 öğrencinin olduğu sınıflarda öğrencileri rastgele seçebileceğim ve seçilen öğrencinin kendi ismini ekranda görebileceği bir çalışma yapmak istiyorum. Öyle bir çalışma yapmalıyız ki aynı anda 10 öğrenci de seçebileyim 1 öğrencide veya sayıyı ayarlayabileceğim şekilde bir komut sistemi oluşturabilir miyiz? Forumda arama yaptım fakat forumdaki çalışmalar benim aradığım tarzda değil. Şimdiden göstereceğiniz ilgi ve ayıracağınız zaman için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Çok teşekkür ederim çok güzel olmuş. Ancak bir iki şey daha istesem çok mu olur acaba? Seçim bölümünde bir buton yapabilir miyiz? Bir de öğrenci sayı seçimini 10'dan fazla yapabilir miyiz? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim çok güzel olmuş. Ancak bir iki şey daha istesem çok mu olur acaba? Seçim bölümünde bir buton yapabilir miyiz? Bir de öğrenci sayı seçimini 10'dan fazla yapabilir miyiz? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Maximum ne olmalı?

Biliyorum çok oluyorum ama eğitim için...Bir şey daha rica etsem öğrenciler için yaptığımız sütün gibi bir sütun daha eklesek 200 kelime arasından seçilen öğrenci sayısı kadar kelimeyi rastgele seçecek şekilde... Bu konuda da yardımcı olursanız çok memnun olacağım...

Sanırım ekteki dosyadaki gibi birşey istiyorsunuz.
İnceleyin, farklı birşey ise cevaplayınız.

Ekli dosyalar

Teşekkürler Anlayışınız ve Harcadığınız Emek İçin Tam İstediğim Şekilde Olmuş Kolay Gelsin...

Geri