• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Raporlu olduğu günleri otomatik aktarma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sserhat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla nasıl oldu hatırlamıyorum. Zaten düzeldi sonradan. Muhtemelen kodda değişiklik yapmak isterken hata vermesi sebep olmuştur.

Valla nasıl oldu hatırlamıyorum. Zaten düzeldi sonradan. Muhtemelen kodda değişiklik yapmak isterken hata vermesi sebep olmuştur.

Ondan sormuştum zaten koda application.enableevents=false bu özellik kitliyor excelin çalışmasını kodun sonuna eklediğim application.enableevents=true bu ise açıyor bu ikisinin ortasında hata verdi ise otomatik excel'i kitler çalıştırmak için ya bir module application.enableevents=true yazacaksınız. Yada exceli tamamen kapatıp açacaksınız.

Ben aynı makroyu farklı bir dosya için kodda belirtilen hücre aralığını değiştirerek yaptım. Fakat şöyle bir sorunla karşılaşıyorum. Ayın 1' en sağda 31 olarak yazıyor. Ayın 31'i ise 30 olarak yazıyor. Kodun neresinde yanlışlık yapıyor olabilirim.

Dosyayı da ekledim, Şimdiden değerli yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

Merhaba
Sizin dosyanızdaki problem şu diğer dosyada tarih şeklinde yazıyordu sizin dosyada ise direk rakam var.
Module deki kodu bununla değiştirip deneyin.
Kod:
Option Explicit
Sub günler()
Dim STR As Long, VR As Variant
Dim BUL As Range, SBT As Variant
For STR = 3 To Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row
VR = Empty
Set BUL = Range("K" & STR & ":AO" & STR).Find(Range("AP1"), , , xlWhole)
If Not BUL Is Nothing Then
SBT = BUL.Address
Do
If VR = Empty Then
VR = Cells(2, BUL.Column)
Else
VR = VR & "-" & Cells(2, BUL.Column)
End If
Set BUL = Range("K" & STR & ":AO" & STR).FindNext(BUL)
Loop While Not BUL Is Nothing And BUL.Address <> SBT
End If
Cells(STR, "AP") = VR
Next
End Sub

Çok sağolun asi_kral hocam, engin bilgilerinizle bizlere yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz, sorun giderilmiştir. Allah razı olsun.

Geri