• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Rapordan veri çekmek

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Merhabalar;
Belki çoğu için basit bir konu olabilir veri çekmek ama bunda ben bayağı zorlandım.
Yüklediğim dosyalara da bakarsanız kamu kurumunda çalışmaktayım ve işlerin hızlanması için yöntemler uygulamaktayız.
İstediğim olay;
- Kursiyer Listelerini Rapordan Alıyoruz. Bu Listenin Otomatik veya ben veri al dediğimde Asıl Dosyam Olan Modül e yüklenmesini istiyorum oradanda kişileri dağıtıma atacağım.
Yani;
Sistemden aldığım raporun(her indirmede adı değişen bir dosya) Ödeme Dosyama aktarılması olayı.

Yardımcı olursanız çok sevineceğim

İyi çalışmalar arkadaşlar

Ekli dosyalar

Sistem size bir şekilde talep edince AdıDeğişen.xls dosyası olarak veriyor. Siz AdıDeğişen.xls dosyasında esas dosyanıza veri çekmek istiyorsunuz. AdıDeğişen.xls dosyanızın formatı değişiyor mu mesela T.C. KİMLİK NO tablo başlığı hep b6 hücresinde mi

Hayır Format sürekli aynı. Sadece kişi sayısı değişebiliyor en fazla 25 en az 1 kişi olarak

Raporunuzu veri klasörüne koyun, eski raporu silin veya başka klasöre taşıyın. KURSİYER LİSTESİ sayfasındaki düğmeye tıklayın.

Ekli dosyalar

• dd.zip
    dd.zip
    124.8 KB · Görüntüleme: 13
Teşekkür Ederim Ömer abi diyim :) Şuanda indirip dosyayı inceleyemiyorum. Kurumda yasaklanmış buradan dosya indirmesi akşama inceleyeceğim abi tekrar teşekkür eder saygılarımı sunarım

Geri