• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Rapor hakkında yardımınızı rica ederim..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emrez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,
Arkadaşlar haftalık hep ekteki gibi bir cizelge yapıyoruz, bu grafiğin dışına çıkmak istiyorum, daha çarpıcı yüzdesel grafik ile ve conditional formatting icon ile %99,5 altını % alanında sarı olarak gösterecek bir rapor dizayn etmek istiyorum, öneri ve yardımınızı rica ederim.

Ekli dosyalar

Koşullu biçimlendirmeden yapabilirsiniz. Yüzde yazan sütunu seçin ama tablonun boyu kadar seçin ve sadece yüzde yazan kısımları seçin. Daha sonra Koşullu biçimlendirme-Hücre kurallarını vurgula-Küçüktür seçip %99,50 yazın yanda ne renk yapmak istiyorsanız seçin.

Koşullu biçimlendirmeyi yaptım çok teşekkür ederim, % alanındaki değerler aslında 1 tam olarak kesirli sayılarmış ona göre yazınca çalıştı ancak sunumu grafiksel olarak % 100 üst olmak üzere altına gelen sayı ortada , üste yakın % sel karşılama oranlarını yapmak istiyorum.
böyle bir örnek tablo göndermeniz mümkünmüdür, sadece orantısal daire şeklinde yapabildim onlarda göze iyi görünmüyor.

örnek ekteki gibi günlük değişim yüzdeleri o ortadaki çok biçimsiz oldu ama onuda gelen çağrılar için kullanmayı düşünüyordum.
Saygılarımla.

Ekli dosyalar

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    42.6 KB · Görüntüleme: 2
Geri