Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eklediğiniz resim access de kullandığımız sorgunun çalıştığında görünen görüntüsü.
Hatta SELCUK olarak da süzülmüş. Bir form hazırlayın üstüne açılan bir kutu ekleyin, kutunun verisi olarak adları getirin. Formu kaydedin. Bir sorgu hazırlayın görmek istediğiniz sütunları ekleyin. Filtereleme özelliğini açın. Form geri dönüp bir düğme ekleyin ve düğmenin hazırlamış olduğunuz sorguyu açacak şekilde sihirbazdan ayarlayın.
Formun kod sayfasını açıp düğmenin klikleme olayında sorgu açma satırından sonra, sorgunun filtresini açılan kutuya başvuracak şekilde yazın.
Öncelikle verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Böyle bi konuda yeni çalışmaya başladım.Öncelikle sizden ricam bir örnek çalışma ekledim.Bu çalışma üzerinden örnek yapabilirseniz bende bunun üzerinden geliştirebilirim.
ilk yazımda ekte olan resim başka bir paket programdan aldığım görüntü (nebim winner adlı stok programı) maalesef o yüzden böyle bir çalışmam hiç olmadı zaten. O yüzden sizden yeni bir örnek istedim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.