Rapor ekranının çalıştırılması

nazifdural

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
microsoft office 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
07-08-2026
Değerli Arkadaşlarım Merhaba...
Ekteki çalışmamda birkaç problemim var.bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
1-sayfadaki userform aç butonuna tıkladığımızda excel sayfasının kapanmasını ekranda sadece userform kalmasını ve userform üzerinde yapılan girişlerin excel sayfasına işlenmesini..yani userform çalışırken excel sayfası görünmesin..
2-Userform üzerinde Kaydet/Kapat butonuna tıkladığımızda bütün çalışmayı kayıt ederek userformu ve excel sayfasını kapatmasını.. yani çalışma komple kapanacak.
3-Raporlar butonuna tıklandığında Rapor ekranı açılıyor.rapor ekranı açıldığında diğer formun kapanmasını istiyorum.
4-aynı şekilde rapor ekranında giriş butonuna tıklandığında rapor ekranı kapanıp diğer form açılsın.
5-rapor ekranında istediğimiz bilgilere göre rapor dökümünü ekrana ve yazıcıya gönderilmesini istiyorum.
6- proje çalışma şifresi 1881

Çok şey istiyorum ama...değerli üstatlarımın bunu halledeceğinden eminim.

Ekli dosyalar

Maddelerin hepsinin cevapları forumda var. visible, load, hide, save, close bu komutlar anahtar kelimeler.

nazifdural

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
microsoft office 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
07-08-2026
hamzacan arkadaşım
rapor ekranındaki kriterlere göre ekran dökümü ve bu dökümü yazıcıya gönderimi nasıl yapacağım.