• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Randevu programı

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 tükçe
ben personellerin iş takibi için bir randevu programı oluşturmak istiyorum, örnektede anlatmaya çalıştım. yardım ve ilgilenenler için teşekkürler ...

Ekli dosyalar

bence hergüne bir sayfa yapmaktansa görev kaydetmek sonra bir şablonda bunları takip etmek daha mantıklı userformla bir şeyler yaptım istediginiz böyle birşeymi?

Ekli dosyalar

FEDEAL ve OZGRETMEN emeğine sağlık , randevu 1 programında hate veriyo bir daha eklersen sevinirim , randevu 2 programı listele dediğinde karışıklık ortaya çıkıyor yok yok yazıyo her yere, ozg randevu direkt hata veriyo ... paylaşımlar için teşekkürler

Nasıl bir hata veriyor ? Yazarsan yardımcı oluruz.Çünkü bende hata vermiyor

sayın mudurad sizin için yaptıgım örnekte listele dediginizde yok şeklinde yazması o tarihte giriş olmadıgı için olabilir o çalışmadaki hata

1. kayıt kısmında saat sayfaya aktarılınca sebebini bilmedigim bir nedenden saat formatında okunmuyor. data sayfasında saat olan hücrenin üzerine gelip f2 enter yaparsanız düzeliyor.

2. rapor sayfasındaki formül
=EĞER(VE(DÜŞEYARA($A$1;DATA!$A:$E;2;0)=$B2;DÜŞEYARA($A$1;DATA!$A:$E;3;0)=$C$1);DÜŞEYARA($A$1;DATA!$A:$E;5;0);"")

bu formül aynı gün yapılan ilk girişi baz alıyor datasayfası a sütununda bulunan ilk tarihi ve bir tane görev işliyor. bu formül yerine hocalarımıza soru seklinde bir makro yazdırırsan sorun çözülür. bunoktada benim bilgim yetersiz. ben sadece işinize yarayabilir fikir verebilir diye bu çalışmayı ekledim. programınıza taban olabilir diye işinize yararsa sevinirim. iyi çalışmalar.

2. sorunu çözdüm ama 1. sorunu yapamadım.(sayın espiyonajl' ın destegiyle)

Ekli dosyalar

Akadaşlar gerçekten yardıma ihtiyacım var özel bir bankada çalışıyorum buna benzer bir programa ihtiyacım var randevu programı olması gerekenler müşteri adı işlemi yapan personel işlemin yapılacağı tapu müdürlüğü randevu saati bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

yarım yamalak bırakmayın şu konuları randevu programı hata veriyor.
ayrıca tarih diye bir şey yok .
tarih de ekleyin lütfen....
izliyorum ve bekliyorum....

yarım yamalak bırakmayın şu konuları randevu programı hata veriyor.
ayrıca tarih diye bir şey yok .
tarih de ekleyin lütfen....
izliyorum ve bekliyorum....

Sayın drseref, tarzınız agresif ve çok itici. Bu forum gönüllü paylaşım üzerinde yürüyor. Ve inanın bana, buradaki paylaşım ve saygı düzeyini bulma şansınız zayıf. Bu şekilde yazarsanız, yardım alma şansınız da çok zayıf olacaktır.
İyi akşamlar.

kusura bakmayın.
aslında hocalarıma ve size saygısızlık etmek istemedim.
konudaki randevu programı tarihli ve yarım bırakılmış olmasaydı kullanacaktım.
iyi kaşamlar...

Geri