Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba
A,B,C arasındaki ilişkiye bakılırsa D için F7 ye araç randevusu verememeniz gerekir.
yine ilk 3 satırdaki ilişkiye göre E,F,G için nasıl bir mantık olduğunu anlayamadım.
aynı saatte 2 araç nasıl yazılabiliyor, neye göre belirlenecek.
randevu kriterlerinizi biraz daha detaylı anlatabilir misiniz.
Randevu proğramında a, b,c gibi şahışlar var bunlarda bana günlük getirebileceği araç sayılarını söylüyorlar bende onları yarım saat dilimleri içinde belirlenen oranlarda yerleştirmem gerekiyor. Günlük 800 kişiden randevu geldiği için elimle tek tek yazmam gerekiyor buda benim 4 saate yakın bir zamanımı alıyor (aynı saate 10 araç verilebilir önemli olan üst sınırı geçmemem ve istenilen kamyon sayısı kadar dağıtmam gerekiyor)
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.