• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

raf kodu bulma

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2010- TÜRKÇE
ekteki dosya elimizde bulunan urunlerınlıstesı mevcut
ıkı sayfalık bır excell dosyası yapmak ıstedgım ılk sayfayı actıgımda ılgıılı yere barkodu okutttugumda dıger sayfayada o barkodu ıceren satırı hemen altına yazması ve her okuttugumda yenılenmesı bu mumkundur galıba ama nasıl yapabılırım
saygılar sımdıden teseekkurler

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
resim ekledım uzerınde anlatmaya calıstım ınsallah yardımcı olursunz

Ekli dosyalar

• adsız.jpg
    adsız.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 12
0 la baslayan yok 9786053832768 genelde bu sekıle barkodlar

hocam ellerine sağlık cok guzel fakat eksık olmus onu da ektekı dosyada anlatmaya calıstım bu konuda yardımcı olurmusunz tesekkurler

Ekli dosyalar

hocam cok guzel fakat ufak bı sorunumuz daha var kusura bakmayaın
bu lıstedekı urun sayısı 6500 satır buraya yukleyemedgım ıcın az oldu sımdı orıjınal satırı kopyaladgmda urunu bulmuyor nasıl yapabılırz

Alternatif olarak ekliyorum.
Kaydırıcı düğmeye tıklamanız yeterli

Ekli dosyalar

Barkod kolonlarındaki barkodları sayıya çevirip dener misiniz? İşte olduğum için ayrıntılı bakamadım. Satır sayısıyla ilgili bir problem olmamalı.

HOCAM gaiba yanlıs anlattım
normalde urun lıstem 6500 satırdan olusuyor buraya yuklyemedgm bırazını sılmıstım sımdı bu lısteye ekledgmde orjınal lıstemı urunu bulmuyor nasıl yapabılriz

aynı sekılde yapyım ama bı degısme olmadı urunu bulmuyor hep yok yazıyor strlarda

Hocam barkod kolonunu H'den A ya almamızda bir sakınca var mı?

bazen sıteden guncellemem gerekıcek oldugu gıbı kopyalamak ıstıyorum ama farketmez olabılır

Ekteki dosya işini görecektir diye düşünüyorum. Yalnız datayı güncellediğinde dosyayı kaydedip kapatıp tekrardan aç hocam.

Ekli dosyalar

hocam bı hata veriyor ve urunu bulmuyor
ekte resimde
insallah cozecez hocam cok ugrasrtdm sızı de

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    94.3 KB · Görüntüleme: 10
Tür uyuşmazlığı hatası vermiş. Sanırım barkod sütununu başa almadınız. Her neyse önemli değil. Ekli dosyayı dener misiniz? Barkod A sütununda olacak şekilde veri ekleyin ve veri ekledikten sonra Düzenle butonuna basın. Örnek olarak koyduğunuz dosyada gayet iyi çalışıyor.

Ekli dosyalar

gercekten cok tesekkurler cok guzel oldu

bu arada bır sorum olcak excel ınternetten verı guncellermı

aynı kouya ek olarak bır sorun olustu

hocam daha once de demıstım ama farketmemıstım su an cok ıhtıyacım oldgndan tekrar acıyorum
urunun barkodunu okuttugmda bulmuyor bellı bır satıra kadar olanları deneedım opnları buluuyor fakat alt sıralardaysa bulmuyopr ve yokyazıyor hocam duzenleme yapabılırmsz
şimdidden ilginize teşekkur ederım

Ekli dosyalar

Geri