Merhaba arkadaşlar
Ekte excel.web.tr üzerinden edindiğim bilgileri toparlayarak oluşturduğum bir puantaj dosyası var, buradaki tabloları işçilerin saat toplamlarını kullanıp alacakları ücretleri hesaplamak için kullanıyorum.
Şöyle bir sorunum var; Saat verilerinin girilmiş olduğu hücrelerde hücre sayı kategorisini ":dd" biçiminde kullanıyorum zaman hesaplarını yaparken sıkıntı yaşamıyorum fakat iş bu format ile birlikte normal bir sayıyla işlem yapmaya geldiğinde biçim farklarından dolayı sonuç yanlış çıkıyor (bunu ekte vermiş olduğum belge üzerinde görebilirsiniz).
Sorunu hücre biçimlerindenmi yoksa bir formül kulllanarakmı çözmeliyim içinden çıkamadım
yardımcı olursanız çok sevinirim
Selamlar
Nihat K.
Ekte excel.web.tr üzerinden edindiğim bilgileri toparlayarak oluşturduğum bir puantaj dosyası var, buradaki tabloları işçilerin saat toplamlarını kullanıp alacakları ücretleri hesaplamak için kullanıyorum.
Şöyle bir sorunum var; Saat verilerinin girilmiş olduğu hücrelerde hücre sayı kategorisini "
Sorunu hücre biçimlerindenmi yoksa bir formül kulllanarakmı çözmeliyim içinden çıkamadım
yardımcı olursanız çok sevinirim
Selamlar
Nihat K.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: