• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Puantaj detayı

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
ekteki dosya da puantaj ıle alakalı bır calısma mevcut ancak yapamak ıstedım sey lısteleme konusu ıle alakalı yardımsı olurmusunuz

Ekli dosyalar

tesekkurler

muygun yardımınız ıcın tesekkurler

bır sorum olacak forulller de nasıl degısılık yapabılırım mesela mesaı olan yerler normel de %50 fazla olarak hesaplanmalı ve 3 santıye ıcın verılıyor ve 2 yedek santıye yazma yerı mevcut bunları gerek oldugun da nasıl degıstırebılırım

ıkı tablo arası fark

adam saat ler ıle yapılan ıslerın saat toplamı formulasyon da farlı cıkıyor normal de esıt olması gerekıyor onu nasıl dueltebılırım

Merhaba;
İstediğinizi tam anladığımı söyleyemem ama yinede eki inceleyin.
Öncelikle 6.03 , 06.4 , dene ve dene1 sayfalarını silin.
Sonra sayfaoluştur sayfası ile sayfalarınızı oluşturun. Gereken verileri değiştirin ve sonuca bakın.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

sablon kulanımı

calısmanız cok guzel olmus oncelık le tesekkurler

sablon la acılan sayfada fazla yazan sutunda mesaı 2,5 yazılıyor ornek olarak ancak odeme yaparken bu rakam 2,5 * 1,5 ıle hesaplanıyor yanı 3,75 oluyor ona gore doalr uzerınden bu saat den odeme yapılıyor adamların calısmaları toplamı ve yapılan ıs kalemlerı adam saat dokumlerı mesaı falza calısma da %50 fazla olarak hesaplanması gerekıyor ayrıca adamlaraın calısmaları ve ımalat kalemlerı saat toplamları esıt olmuyor bunu hesaplama da nasıl saglayabılırsınız

Merhaba;
Eki tekrar deneyin. (imalat kalemlerindeki toplam hatası kodlardaki adres hatasından kaynaklanmış düzelttim)
Not: saatleri farklı katsayı ile değerlendirme işlemini KUMULE sayfasında yaptım.
Şayet farklı katsayı belirleme işlemini "açtığım sayfada belirlemeliyim" diyorsanız belirtin. (bunun için şablon ve hs sayfalarında düzenleme gerekir)
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
tesekkurler

yaptıgınız calısma santıye de gereklı olan hesaplamalar ıcın verı almayı tam anlamıyla saglıyor cok tesekkurler ıslerı oldukca kolaylastıracak sagolun

Geri