• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Proje firma girişi

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2010
Merhaba ARAYÜZ ekranında bulunan tabloya bilgileri girip PROJELER bölümüne aktarmak istiyorum. Aktardığım projeler bölümünde arama butonu koyarak alt alta olan projeleri incelemek istiyorum. Daha önce girilen projeler hakkında düzenleme yapmak istediğimde ARAYÜZ ekranında Başvuru Kayıt Numarası veya Yatırımın Adı kısmına bilgileri girdiğimde daha önce kayıt edilen bilgilerin çıkmasını istiyorum. Bilmiyorum anlatabildim mi ama ÖRNEK ÇALIŞMA dosyasını inceleyebilirseniz ne demek istediğimi daha rahat anlayabilirsiniz. Yardımcı olanlardan Allah razı olsun. Teşekkür ederim. kolay gelsin

Örnek çalışma dosyasını ek olarak ve upload ederek yükledim.
Örnek Dosya: http://dosya.co/uw4v8iyjvxcn/ÖRNEK_ÇALIŞMA.xlsx.html

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
herhangi bir upload sitesine yükleyip link paylaşın bir bakayım

Merhaba istediğiniz şeyi makro ile halledebilirim. Şuan işteyim aksam düzenleyip gonderirim

Son düzenleme:
http://s6.dosya.tc/server6/1n2c3e/ORNEK_CALISMAA.rar.html

şöyle bir çalışma yaptım. filtreleme işi için orjinal sayfa bozulmasın diye ayrı bir sayfa hazırladım.
filtre sayfasında 2. satırda hangi veri gurubunun filtrelenmesini istiyorsanız o hücreye birkaç helime yada bir harf dahi yazsanız. o kelime yada harf ile başlayan tüm kayıtları size getirecektir.
resim için birşey diyemem şimdilik bakmam lazım Ancak resimi nereye getirmek istiyorsunuz yani aklıma gelen şey şudur, ektra bir sayfa daha açılıp resimleri ekleyebilir. arayüz sayfasına girilen kayıt no yada yatırım adı kayıtlı ise düzenlediğiniz fotoğraf kısmına bağlı resim şeklinde resim çağrılabilir diye düşünüyorum. eksik gördüğünüz kısım varsa bildirin

Son düzenleme:
http://s6.dosya.tc/server6/1n2c3e/ORNEK_CALISMAA.rar.html

şöyle bir çalışma yaptım. filtreleme işi için orjinal sayfa bozulmasın diye ayrı bir sayfa hazırladım.
filtre sayfasında 2. satırda hangi veri gurubunun filtrelenmesini istiyorsanız o hücreye birkaç helime yada bir harf dahi yazsanız. o kelime yada harf ile başlayan tüm kayıtları size getirecektir.
resim için birşey diyemem şimdilik bakmam lazım Ancak resimi nereye getirmek istiyorsunuz yani aklıma gelen şey şudur, ektra bir sayfa daha açılıp resimleri ekleyebilir. arayüz sayfasına girilen kayıt no yada yatırım adı kayıtlı ise düzenlediğiniz fotoğraf kısmına bağlı resim şeklinde resim çağrılabilir diye düşünüyorum. eksik gördüğünüz kısım varsa bildirin

savas_145 hocam elinize sağlık teşekkür ederim. İndirip kontrol edeyim

Son düzenleme:
savas_145 hocam. Şimdi detaylı inceledim. Sizden bir kaç değişiklik daha isteyecektim. Musait olursanız inceleyip yardımcı olmanızı rica ediyorum.

ARAYÜZ ekranında Zorunlu yazdığımız alanları doldurmadan Kaydetmeye izin vermesin. Uyarı versin.
ARAYÜZ ekranında KONTROL kısımları çalışıyor bize bilgileri getiriyor fakat değişiklik yapıp tekrar KAYDET dediğimizde yeni satır olarak PROJELER bölümüne kaydediyor. KAYDET butonu hariç DEĞİŞTİR veya DÜZELT diye buton koyabilir miyiz.

Bilgileri PROJELER bölümüne kaydediyor. orada sorun yok. teşekkür ederiz.
FİLTRE bölümünde tek bir tane ARAMA butonu koyup örnek "ali" yazdığımda otomatik ali ile ilgili kelimeler kişiler gelse olur mu. Çünkü bu şekilde yazıp FİLTRE dediğimde tam olarak o mantıkla çalışmıyor.

Fotoğraf ekleme ile ilgili excel dosyasını access ile birleştirip oraya kaydetme imkanımız olur mu.

İlgiliniz ve alakanız için teşekkür ederim. Kolay gelsin

Geri