• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

"Profesyonel Excel Çözümleri" Kitabı

Hüseyin

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 - Türkçe
excel%281%29.jpg

Profesyonel Excel Çözümleri
Dil: Türkçe ISBN: 975-297-663-8 Sayfa: 726 Basım Yeri: İstanbul Basım Tarihi: 01.11.2005

---------------------------------------------------------------
Kapsamlı Excel Çözümleri üreten geliştiriciler için vazgeçilmez bir başvuru kaynağı... Uygulama mimarilerinden kullanıcı formu ve çalışma sayfası tasarımına , hata yönetiminden performans optimizasyonuna tüm sorularınızın yanıtları bu kitapta! Yeni Excel işlevleri sunmak için eklentileri geliştirin. Excel’in güçlü veri çözümleme özelliklerini öğrenin. Komplike ve özgün grafikler oluşturun. Hata yönetimi , hata ayıklama ve performans optimizasyonu. Özel nesneler oluşturmak için sınıf modülleri ve arabirimler kullanın. Windows API çağrılarını doğru yerde ve şekilde kullanın. C tabanlı XLL ‘ler ile çalışma sayfası işlevleri ekleyin. Veritabanı programlamayı öğrenin. Excel içinden harici uygulamaları yönetin. Visual Basic 6 , VB.Net ve Visual Studio Tools for Office ile ile entegre olun. Veri alıp vermek ve Web Servisleriyle iletişim kurmak için XML kullanın. Yardım dosyaları , uygulama güvenliği , paketleme ve dağıtım. CD-ROM’da : Kitapta geliştirilen örneğin her aşamasına ait dosyalar Bölümlerde açıklanan kavramlara dair çok sayıda örnek. Excel geliştirme hizmet programları ve yardımcı dosyalar
---------------------------------------------------------------
Kitabın Satış Sayfası :
http://www.elitnet.com/index.php?target=products&product_id=29915

Bu kitap hakkında bilgi, görüş ve değerlendirmelerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.

Özellikle kitabı WWW.EXCEL.WEB.TR üzerinden almış olan üyelerimizin görüşlerini bekliyoruz.

Bu kitap şirketimizde mevcut. Oldukça faydalı bilgiler içeriyor. Adından da belli olduğu üzere profesyonellere yönelik bir içeriğe sahip. Kendini geliştirmek isteyenler için bulunmaz bir fırsat.

Bu kitabı 2 sene önce satın almıştım. Excel hakkında bulabileceğiniz en profosyonel kaynak. Bir şeyi bilmek ile doğru bilmek arasındaki farkı öğrenebileceğiniz yegane referans.

Excelin sınırlarını hayal edemiyorsanız birde olaya en tepeden bakın.

Şiddetle tavsiye ederim.

Merhaba

Bu kitabı 2 sene önce satın almıştım. Excel hakkında bulabileceğiniz en profosyonel kaynak. Bir şeyi bilmek ile doğru bilmek arasındaki farkı öğrenebileceğiniz yegane referans.

Excelin sınırlarını hayal edemiyorsanız birde olaya en tepeden bakın.

Şiddetle tavsiye ederim.

Katılıyorum. 2 gün önce aldım.cidden çok güzel içerisinde bir çok örnek kod olmasını beğendim.
İsmi Profesyonel ama kod yazmak isteyenler içinde tavsiye ederim kitaptan
yapmak istediklerine ait bir çok örnek kod bulabilirler , kafalarına takılanlarıda forumda sorup cevap alırlarsa(alırlar) kod yazmayı daha çabuk kaparlar ve geliştirirler diye düşünüyorum

kitap

Üstadlar bana excelde makroları ve vba kodlamayı öğretecek bir kitap varmı. Bu arada hiç bir visual basic bilgim yok. Bana vba kodlamayı öğretecek bir kitap lazım. fiyatı sorun olmaz.

Üstadlar bana excelde makroları ve vba kodlamayı öğretecek bir kitap varmı. Bu arada hiç bir visual basic bilgim yok. Bana vba kodlamayı öğretecek bir kitap lazım. fiyatı sorun olmaz.

Sayın bakemr,benim sana tavsiyem şu olabilir "Profesyonel Excel Çözümleri" ve "Excel 2007 Formüller ve Makrolar" kitabını al ben aldım ve çok faydalı görüyorum.Ama eğer çok yeni iseniz bu konuda size "artı"tavsiyem olacak.Eski kitaplarıda alın ve araştırın çünkü eski kitaplar yeni başlangıç için daha da yardımcı oluyor ve yenilerle tamamlanır.Ben aynısını yaptım ve kendimle gülüyorum şimdi neleri kaçırmışım ve nasıl basit şeyleri de çözememişim.Açıklama yapsam kitabın içindekilerden sana pek faydası olmaz diye düşünüyorum.Saygılar

Kitabı şu an sipariş ettim. Artık çok kötü bir litapta olsa, almış oldum. Yardımınızdan dolayı teşekkür ederim.

Sayın bakemr,
Sayın mami68,
takip eden mesajlarınızı affınıza sığınarak kaldırdım.
Başlık yukarıdaki kitabı değerlendirmek için açılmıştı.

Oysa gidişat özel mesajlaşma gibi devam ediyordu.

Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

Sayın bakemr,
Sayın mami68,
takip eden mesajlarınızı affınıza sığınarak kaldırdım.
Başlık yukarıdaki kitabı değerlendirmek için açılmıştı.

Oysa gidişat özel mesajlaşma gibi devam ediyordu.

Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

Haklısınız, bu başlık altında öyle bir mesajlaşma yakışık durmazdı.
Sizinde sabrınızdan dolayı ben teşekkür ederim.

İyi akşamlar.

Kitabı şu an sipariş ettim. Artık çok kötü bir litapta olsa, almış oldum. Yardımınızdan dolayı teşekkür ederim.

"Kötü bir kitap da olsa" ifadeniz eksik ve yanlış olmuş. Kitap gerçekten iyi. Teknik kitapların seviyeleri vardır. Başlangıç düzeyi, orta düzey ve ileri düzey.

Başlangıç düzeyi kitaplar; oldukça resimli, sade ve basit anlatımlı, okuyucunun hiçbir bilgisi olmadığını düşünerek hazırlanır. Bunlar okuması zevkli kitaplardır, insanı yormaz.

Orta düzeyli kitaplar; Kullanıcının temel bilgilerini bildiğini var sayar ve standart özellikler harici bilgileri de öğretmeye çalışır.

İleri Düzey kitaplar, tamamı ile profosyonel amaçlıdır diyebiliriz.

Bu kitap İleri Düzey bir kitap ve en fazla nacizane benim gibi orta düzey kullanıcılara hitap ediyor. Excel öğrenmeye başlamak için yanlış bir seçim olur.

Ama yinede iddiam şudur ki, bu kitabı okuyup verdiği örneği kitapla beraber geliştiribilen bir kişi bu sitenin piri olur. Leventm, Haluk, Cost Control üstadlara ders verir, aklını alır. (Latife tabi :hihoho: )

Arakdaşlar profesyonel excel çözümleri adlı kitap hakkında detaylı bilgi verirmisiniz. Ben isimini vermek istemiyorum, ama çok tavsiye edilen bir kitabı, baya bir fiyata aldım. Ama açıkcası beklediğimi bulamadım, ben sade bir anlatımla, vba yı öğrenmek istiyorum. Bu kitap yardımcı olurmu?.

Arakdaşlar profesyonel excel çözümleri adlı kitap hakkında detaylı bilgi verirmisiniz. Ben isimini vermek istemiyorum, ama çok tavsiye edilen bir kitabı, baya bir fiyata aldım. Ama açıkcası beklediğimi bulamadım, ben sade bir anlatımla, vba yı öğrenmek istiyorum. Bu kitap yardımcı olurmu?.

Arakadaşlar bir yardımcı olurmusunuz?

Merhaba,
kitabın tamamını okumadım veya incelemedim. Ancak elimde olduğu için sizin için şöyle bir baktım.
Sanırım öğrenmek isteyen için uygun bir kitap değil.
Adından dan anlaşıldığı gibi belli durumlara yönelik çözümler sunuyor.
Bunun için bazı temel bilgilerin var olması gerekiyor.

Saygılar

Hüseyin;277211' Alıntı:
Merhaba,
kitabın tamamını okumadım veya incelemedim. Ancak elimde olduğu için sizin için şöyle bir baktım.
Sanırım öğrenmek isteyen için uygun bir kitap değil.
Adından dan anlaşıldığı belli durumlara yönelik çözümler sunuyor.
Bunun için bazı temel bilgilerin var olması gerekiyor.

Saygılar

Teşekkür ederim. Hüseyin bey, mesajımda da belirttiğim gibi, çok ileri düzey bir kitabı alıp, daha sonra ya bu kittap bir işe yaramıyor demek istemiyorum. Zira bunu yaşadım, koç övgü alan bir kitap şu anda benim kütüphanemi süslüyor. Bu benim yetersizliğimden kayanaklanıyor olabilir.
Bu durumda "Excel 2007 Formüller ve Makrolar" bu kitabı önerirmisiniz?

Saygı bizden efendim.
Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.

"Excel 2007 Formüller ve Makrolar" kitabı kesinlikle daha uygun olurdu size.
Ancak o kitabın baskısı tükendi.
Elimizde kalmadı.
Yenisini bekliyoruz.

Hüseyin bey, göstermiş olduğunuz ilgi ve alakanızdan dolayı, size çok teşekkür ederim.

Saygılar.

Bir adet sipariş verdim yardımcı olacağını umuyorum,

Saygılar,.

Bayramdan önce 1 adet ben de sipariş verdim ama henüz elime geçmedi. :(
Büyük bir heyecanla bekliyorum.

Geri