Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar;power pointe kısa videolar kaydetmek istiyorum.ben ekleden dosyadan ses veya film alla yapıyorum fakat yaptığım pointi maille gönderdiğimde;gönderdiğim kişi de video izlenmiyor-izlenemiyor.bana yardımcı olursanız sevinirim.
seroksen özür dileyerek senin formuna girdim ama ben nasıl forum acacagımı bilemedimburdan izninle power point bilenlere birşey sormak istiyorum...başka bir forumda gördüm ama bilgiler bana yardımcı olmadı benim sorunum şu:slaytıma müzik koydum ama başkasına gönderdiğimde müzik çalmıyor ne yapabilirim allah aşkına biri bana yardımcı olsun lütfennnn :kafa:
Ã?ncelikle Hoş Geldiniz Slayt İçerisindeki Dosyanın Kendısının İçerisinde Ses tonlarından başka Ses Dosyası ise Onuda yollamanız Gerekmektedir.
Diye Dusundum.
Dosya Yoluda aynı Olmalı , Mesala;C:\belgelerim\ses\midi.vaw
Gibi Ama benimki sadece tahmin.Doğru olmaya Bilir.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.