• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Pos Takİp ?

Excel Vers. ve Dili
Office 365
WİN 11 PRO
Arkadaşlar merhaba

Pos cihazlarımın çokluğundan dolayı yaptığımız işlemlerin ne zaman ne kadar komisyon kesilerek hesabıma geçeceğinin takibi zor oluyor.Ekte bir tane dosya hazırladım.Hangi kart hangi pos ve hangi bölümden geçirilirse ne kadar komisyon kesilerek ne kadar geçecek diye listeye dökmek istiyorum.Ekteki tabloya uygun formül nasıl yapabilirim.Destek verirseniz sevinirim.

Ayrıca böyle bir forum açanlara da çok teşekkür ederim.

Merhaba,

Örnek dosyayı incelermisiniz..

.

sayın espiyonajl göndermiş ama alternatif olsun diye bende bir calışma yaptım. kendi işyerimdede benzer bir calışmayı kullanıyorum (zaten o çalışmayıda espiyonajl hocamın destegiyle yapmıştım.:)) iyi calışmalar.

Son düzenleme:
espiyonajl ve fedeal yardımlarınız için teşekkür ederim.
çalışmalarınızı inceleyip tekrar döneceğim.

arkadaşlar dosyayı inceledim.
Çok mükemmel çalışmalar.Excele dans ettirmek bu olsa gerek.
1 tanesi tüm birimlere yollayacağım.Bir tanesini de ben kullanacağım.
Teşekkür ederim.

fedeal kardeş, emeğine sağlık çok şahane bir çalışma olmuş. Ellerin dert görmesin. Yalnız benim bir problemim var, sen çalışmanda taksit olayını yapmamışsın, ben sigortacıyım yani pos işlemlerimin yarısı taksitli, bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim.

rica ederim bülent bey.
taksitli satış konusu bir çok degişkene baglı oldugu için bir tablo oluşturulması biraz güç ama imkansız degil öncelikle degişken taksit uygulaması yani bazen 10 bazen 5 taksit için bir uygulama yapmak gerekiyor. birde taksit sayısına göre bloke gün sayısı yada komisyon oranı degişiyor benim işyerimde sabit 4 taksitli satış yaptıgım için problem olmuyor ama bir deneme yapacagım bir iki gün içinde burada veririm. iyi calışmalar.

bülent bey size söz verdigim çalışma üzerinde epey ugraştım ama excel bilgim sınırlı oldugundan bir noktada tıkandım size yaptıgım çalışmayı yapabildigim kadarıyla yolluyorum. bundan sonra sayın hocalarımız katkıda bulunursa bu herkezin proplemi olan konuda güzel bir çalışma çıkar ortaya diye düşünüyorum.saygılar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
verdiğiniz dosya linkleri açılmıyor.bu dosyaya benimde ihtiyacım var.yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar

Pos takip programını indirmiyorum, bana yardımcı olurmusunuz?

Pos İşlemleri Takip yazılımı

Hangi banka pos hesabında ne kadar paranızın olduğu ?

Bu paraların zaman hesabanıza geçeceği?

Ne kadarın hesaba geçtiği ne kadarının geçmediği ?

Ne kadar komisyon kesintisi olduğu veya olacağı ?

İhtiyaç durumunda nakte dönüştürmek istediğinde ne kadar kesinti yapılacağı? gibi pek çok sorunun cevabını Lila pos yazılımında bulabilir, işlemlerinizin doğru kaydını yapabilir, raporlayabilirsiniz.

Lila Ticari Yazılım - Web tabanlı Muahasebe Programı

www.lilayazilim.com

Geri