Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sayın üstadlar ekteki dosyada anasayfaya yazmış olduğum siparişleri makine uygunluğuna göre yerleştirmesini istiyorum tabi termini gözardı etmeden yapilabilirmi? bir fikir veya bilgi verirmisiniz?
Alper bey merhaba;
Excel öyle bir proğramki bu proğramda bir harf öğrenirsiniz, sonra bir harf daha, bir harf daha bakmışsınız ki anlaşılabilir bir kelime dizisi oluşturmuşsunuz.
İsteğinizin birebir karşılayacak bir şey yapılabilmesi için sizin işinizi öğrenmek gerek.
Bende bir şey öğrenmek istediğim gelecek cevaptan mantığı anlayabileceğim soru şekli ile sorular sormaya çalışıyorum.
Anladıktan sonrada işime uygulamaya çalışıyorum.
Kolay gelsin
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.