Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok uğraştım ama çözüm bulamadım ek-teki gibi bir listem var, plakalara göre toplam almam lazım. Mesela 147100-147118 aralığındaki araçların aldığı yakıt miktarının toplamını başka bir sayfada tolamam lazım. Acil yardım bekliyorum.:frown:
çok uğraştım ama çözüm bulamadım ek-teki gibi bir listem var, plakalara göre toplam almam lazım. Mesela 147100-147118 aralığındaki araçların aldığı yakıt miktarının toplamını başka bir sayfada tolamam lazım. Acil yardım bekliyorum.:frown:
mesela listedeki 147100 - 147118 arasında bulunan sekiz aracın aldığı toplam yakıt miktarını başka bir sayfada görmek istiyorum.
Çünkü her ünitenin belli bir plaka aralığı var, 147100-147118 veya 147130-147153 gibi aralıklara göre toplam kullanılan yakıt toplamlarını görmek istiyorum.
ilginiz için teşekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.