• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Pivot tabloda ara satır problemi

sırakaya

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
Merhabalar,

Pivot tabloda sorgu ile veri çalıştırıyorum fakat pivot tablo dışında sağ bölüme manuel sütun ekledim. Örnek müşteri sayısı gibi

müşteriler veri tabanından sorgu ile geliyor fakat karşısına eklediğim müşteri sayıları tabloyu güncellediğimde aralara müşteri eklediğinden dolayı manuel eklediğim için kayıyor. Bununla ilgili yardım ve önerilerinizi bekliyorum. query de bu işlemi yapabiliyordum fakat pivotta beceremedim. iyi günler

Netsis üzerinden benzer işlemi yapıyoruz, Formüllerle bağladık biz. Verileri güncelledikçe manuel eklenen satırlar da güncelleniyor. Biçimlendirme varsa onlar da geliyor Koşullu biçimlendirme ile.

Örnek dosya ve detaylı anlatım paylaşırsanız yardımcı olayım.

Örnek dosyanız veri tabanından veri çekiyor olacağı için bizde çalışmayacak muhtemelen. Siz iki farklı dosya paylaşın öncesi sonrası gibi onun üzerinde yapayım çalışmayı

Merhaba öncelikle ilginiz için teşekkürler,,

Örnekte eklediğim 2 dosya var müşteri listesi isimli dosyada herşey normal sarı renkte biçimlendirdiğim bölümler müşteri listesi 2 dosyasında örneğin veritabanından çekmiş olduğum datalar a dan z ye sıralama yapıyor ve c harfi altına attığında sağ bölüm sürekli kayarak farklı bir şekil alıyor

Güncel..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Netsis üzerinden benzer işlemi yapıyoruz, Formüllerle bağladık biz. Verileri güncelledikçe manuel eklenen satırlar da güncelleniyor. Biçimlendirme varsa onlar da geliyor Koşullu biçimlendirme ile.

Örnek dosya ve detaylı anlatım paylaşırsanız yardımcı olayım.

Örnek dosyanız veri tabanından veri çekiyor olacağı için bizde çalışmayacak muhtemelen. Siz iki farklı dosya paylaşın öncesi sonrası gibi onun üzerinde yapayım çalışmayı

yardımlarınızı bekliyorum..

Geri