• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Pivot tablo ile özet rapor alma

Excel Vers. ve Dili
2016-Türkçe
Merhaba,

Ekte yer alan dosyam 3 sekmeden oluşuyor. KÖRFEZ DEPO HAREKET RAPORU sekmesinde müşteri bazında yapılan işler var. MÜŞTERİ ZİYARET RAPORU sekmesinde müşteri ziyaretleri var. ÖZET RAPORLAR sekmesinde ise şu an sadece MÜŞTERİ ZİYARET RAPORU sekmesindeki verilerin pivot ve dilimleyici ile yapılmış raporlarını alabiliyorum.

Benim yapmak istediğim ÖZET RAPORLAR 'da MÜŞTERİ ZİYARET RAPORU sekmesinde bulunan müşteri isimleri gelecek, şu an var zaten. Karşılarında ise KÖRFEZ DEPO HAREKET RAPORU sekmesinde firma ismine göre kaç iş yapıldıysa bunun bilgisi yer alacak.

Yani 2 sayfadan pivot alacak gibi birşey diyebiliriz. Bu sizce mümkünmüdür.

Ekli dosyalar

İdris bey,
Desteğiniz için teşekkür ederim. Vermiş olduğunuz linkleri inceledim. Fakat bu örneklerde 2 farklı tablo oluşturarak rapor oluşturulmuş. Benim istediğim 2 sekmede yer alan veri tabanlarından ortak pivot oluşturma.

.

Tablolarınızı farklı sayfalarda yapabilirsiniz. Değişen bir şey olmaz.

.

Dosyanın son hali bu şekilde oldu, HAREKET RAPORU diye bir rapor sekmesi daha açtım. Mümkünse bunu biraz daha geliştirebilirmiyiz. Aslında amacım her 2 pivotu tek sayfada görebilmek. Ya da müşteri ismine basınca ciro ve hareket sayısını görebilmek gibi.

Ekli dosyalar

.

Her iki tabloda olup, tekrarlanmayan en az bir sütun ismi olmalı. Firma isimleri tekrarlanıyor. Mühür no gibi. Örneğin benim verdiğim örnek dosyada İrsaliye No'lar gibi.

.

Geri