• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Pivot table ile bir soru

Üstadım. Çok teşekkürler. Harika oldu. Burda devamlı isim ve ünvan eklenecek onu nasıl yaparım.

Son düzenleme:
Muhteşem emeğinize sağlık. Burda köşede kalmış galiba. Unvan sayısınıda saydırmak istiyordum. dosyanın içinde (sayfa 2 ye yazdım)

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Evde office 2010 kullanmaktayım. Dosya evde çalışmakta haliyle, İş yerinde 2007 sürümü kullandığımı belirtmeyi unuttum, iş yerine gelince dosya çalışmakta bazı bölümleri için office 2010 sürümü istemektedir. Sorunu nasıl çözerim.

Ekli dosyalar

• problem.jpg
    problem.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 4
.

Slicer -Dilimleyici ile Pivot Table - Özet Tablo'ya Filtre Uygulaması Excel 2010 ile yeni gelen özelliklerden biridir. Bu özellik 201o sürümünden öncekilerde çalışmaz.

.

.

Her defasında bir field eklemek için aynı Pivot Table'ı kopyalamak ve Fieldi ilgili yere koymaktan ben yoruldum. Yaptığım iş fizibıl olmamakla beraber, haydi şunu da yapayım amaç iş dönsün diye. Ancak gördüğüm kadarı ile iş bitmiyor.

Aslında başından beri size şunu önermem gerekiyordu. Pivot Table örneklerini ve Slicer örneklerini bu Forumun Excel Dersanesinden inceleyiniz.

Pivot Table ve Slicer uygulamasında durmadan aynı Pivot Table' ı kopyalayıp, Field yerlerini değiştirmek pek uygun değil.

Sizin dosyanız için bir tane Pivot Table,bunu slicerlarla yönlendirmek en uygunudur.

Bu yönde yapılmış ve sadeleştirilmiş dosyanız ektedir.

.

Ekli dosyalar

Teşekkürler.Üstadım. İlk planda bir şeyler yapmaya çalıştım. pivot table rapor oluşturdum. Bayağı işime yaradı. Dilimleyeciye henüz geçemedim.

Ekli dosyalar

Geri