Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben böyle bir durumda, pivot table'ın bulunduğu sheet'i "Move and Copy" yaparak çoğaltıyorum.
Getirdiği risk: Benim kullandığım veritabanında yaklaşılk 150 adet pivot table var. Herhangi birini refresh edersem, hepsi refresh oluyor ve biraz uzun sürüyor. 1 - 1,5 dakika kadar.
Günaydın
Offf, 150 pivot table içeren dosyanın boyutu da oldukça fazladır. Kullandığımız sistemden veri çekip, onları düzenlemem gerekiyor. Gün içersinde bazen kaç kere veri aktarıyorum excele saysı belli değildir, birazcıcık saplantılı bir insanım sanırım illa o dosyaların hepsi aynı formatta olacak.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.