• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Personelin görev yerlerine dağıtılması

manisali50

Banned
Excel Vers. ve Dili
Excel2003
Arkadaşlar merhaba.
Denetleme komisyonunda görevli personelin görev yerlerine dağıtılması ile ilgili örnek dosya ektedir.Yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Sn manisalı50 umarım yine mesajımı görüp cevaplandı diye sevinmezsiniz. Sormak istediğim soru Cafer BEYAZ SATIN ALMA
Necmi LACİVERT PLANLAMA
ama bunlar kalite güvence de görev yapıyorlar. Burda yanlışlık yok mu?

Yanlışlık yok..Bu ikisi kendi bölümlerinin dışında başka bir bölüm olan "KALİTE GÜVENCE" bölümünü denetliyorlar. Kendi bölümlerini denetleyemezler zaten. Bunların denetleme saatlerinde kendi bölümleri denetlenemez.

Sn manisalı Murat Güzel de kalite güvence bölümünün elemanı. Murat güzel denetiğim yaptığı esnada onun bölümüde denetleniyor. Kusura bakmayın uğraşıyorum, ama bu sorulara cavap bulamadığım için soruyorum.

Bunlar önemli şeyler değil arkadaşım.Murat Güzel'in bölümü olan Kalite güvence bölümünün denetim başlama saati 09,30 yaılacağına 09,00 yazılmış.Lütfen böyle açık arayıp buraya yazıp,yardımcı olabilecek üstadların işini engelleme

Sorumu tekrar güncelliyorum arkadaşlar..Hayır,yanıttan vazgeçtim,niye yanıt verilmediğini merak etmeye başladım.Eğer çözümü yoksa bir üstadım mutlaka bunu söylerdi diyorum.Eğer varsa yine bir üstadım mutlaka ve mutlaka yanıt verirdi diyorum..Şaşırdım kaldım..1000 kişi okur da 1 (BİR) kişi yanıt vermez mi yaaa??

Üstadlarım merhaba.
Bu başlıklı konumu ikinci kez açıyorum.İlk açtığımda tam 1,193 (BİNYÜZDOKSANÜÇ) okumaya karşılık maalesef hiç yanıt alamadım. Sayfayı tazelemek açısından ve bu sefer mutlaka çözüm bulacağım umuduyla tekrar açmayı uygun buldum. Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler. Konu ile ilgili açıklama ekteki dosyadadır.

Ekli dosyalar

Geri