• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Personel yılllık izin ve yeni personel kayıt için exel dosyası

Excel Vers. ve Dili
2010
Merhaba;
Personel yıllık izin ve yeni personel kayıt etmek için exel dosyası var mı ? Bir tuşa basıp yeni üye ekliyebilirim. Aç dediğimde o kişini bilgilerini 2. sekmede listeliyebilir.
Yıllık izinleri kullananlar ne kadar kaldı. Gibi. Anlatabildim mi bilmiyorum. :)

Örnek dosya ekliyorum. Şunu otomatikleştirmek istiyorum sadece...

Örnek dosya inceleyiniz

İstediğiniz takip çizelgesine yakın bir örnek hazırladım, inceleyebilirsiniz (9 Numara ve Yeşil alanları yakından incelerseniz tam olarak anlarsınız diye umuyorum)

p.i.günleri yazan yere personel kodunu yazıyorsun, ben örnek olarak ' 9 ' işaretledim. izin kullanma nedenini yazdıktan sonra Yıllık izin, Ücretsiz izin, Raporlu olarak belirttiğinizde; diğer sayfalara otomatik olarak kullanılan yıllık izin ve kalan izinler görünür.

Anlamadığınız başka bir durum olursa 25.12.2019 'Da görüşmek dileğiyle

Merhaba;
Personel yıllık izin ve yeni personel kayıt etmek için exel dosyası var mı ? Bir tuşa basıp yeni üye ekliyebilirim. Aç dediğimde o kişini bilgilerini 2. sekmede listeliyebilir.
Yıllık izinleri kullananlar ne kadar kaldı. Gibi. Anlatabildim mi bilmiyorum. :)

Örnek dosya ekliyorum. Şunu otomatikleştirmek istiyorum sadece...

COBRAEMRE
Pi Günlerinde Formül çubuğunda M7 hücresinde formüle enter yaptığımda hesapalanan değer kayboluyor.

Formüller{} içinde yazılı gözüküyor. Formül çubuğundaki formülü seçip enter yaptığımda hücre deki değer kayboluyor. Ör."P.İ.Günleri" sayfasında ki M19 hücresinde formül çubuğunda formülü seçip enter ettiğimde hücredeki 5 değeri kayboluyor.

Merhaba {} arasında görülen formüller dizi formülü olup formülü seçip enter yaptığınızda dizi formülü olma özelliğini kaybediyor. Formülü seçip Ctrl Şift ve enter Tuşlarına birlikte basarak çıkarsanız sorununuz düzelir. İyi akşamlar.

Geri