Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sorgu sayfasına personel numarasını yazarak resim sayfasından aynı adlı resmi çağırmak istiyorum.forumda ki diğer konularıda inceledim ama yapamadım.yardımcı olursanız çok memnun olurum.saygılar
Arkadaşlar sorgu sayfasına personel numarasını yazarak resim sayfasından aynı adlı resmi çağırmak istiyorum.forumda ki diğer konularıda inceledim ama yapamadım.yardımcı olursanız çok memnun olurum.saygılar
not:
Esasında bu tür uygulamalarda dosyanızın boyutu büyümemesi için resimleri sayfanın içinden değil herhangi bir klasörün içindeki resmlerden getirmesi daha iyi olur.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.