• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Personel programı

Excel Vers. ve Dili
2003
personel memuriyet bilgileri kısmından sno, unvanı, adı soyadı, bölümü, atanma tarihi, göreve başlama tarihi, uzatma süresi, bitiş tarihi bilgilerini başka Sayfa1 aktarmak ve o sayfadan çıktı almak istiyorum.bunu yapma şansım var mıdır? yardımlarını bekliyorum. saygılarımla

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
yapmaya çalıştığım örnekte sütunlardan ben kendi isteğime göre seçim yapmak bu seçtiğim kısımlara bilgilerin personel memuriyetleri kısmından aktarılsın istiyorum. Örnek verecek olursam personel memuriyet bilgileri kısmından sno, unvanı, adı soyadı, bölümü, atanma tarihi, göreve başlama tarihi, uzatma süresi, bitiş tarihi bilgilerini başka bir sayfaya aktarmak ve o sayfadan çıktı almak istiyorum.bunu yapma şansım var mıdır? yardımlarını bekliyorum. saygılarımla

Sorunuz tam net değil, dosya içerisinde de anlamaya yardımcı hiç örnek yok.
Eğer yapmak istediğiniz Sayfa1 sayfasına Personel Memuriyet Bilgileri sayfasındaki tüm verileri (ilgili kolonlar için) aktarmak istiyorsanız;
Sayfa1 A5 hücresine ;
='Personel Memuriyet Bilgileri'!A5
yazıp aşağıya ve yana doğru çoğaltabilirsiniz.

Sadece bir personel ile ilgili bilgiyi almak istiyorsanız DÜŞEYARA formülünü kullanabilirsiniz.

Yok eğer belli bir bölüm veya belli bir ünvandakileri listelemek istiyorsanız İNDİS formülü kullanabilirsiniz.

Kolaya Gelsin

Personel memuriyet bilgilerinin olduğu sayfadan belli sütunları alarak yeni bir sayfa oluşturmak ve personel memuriyetleri kısmındaki tüm bilgilerin aktarılmasını istiyorum

Son düzenleme:
Eksikleri ile ; sorun olarak anladığım kadarı ile dosyanızın çözüm örneği ektedir.

Ekli dosyalar

sizin yaptığınız tek tek olmuş ben listedeki tüm personelin bilgilerini görmek istiyorum

Personel sayınız kadar , yana doğru ya da aşağı doğru ne yönde istiyorsanız kopyala yapıştır ile çoğaltın .

dediğinizi örnekte anlatırsanız sevinirim

Geri