• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Personel proğramı

Excel Vers. ve Dili
97/2000 XLS
Selamün aleyküm arkadaşlar ben siteye az önce üye oldum acemi bir kullanıcıyım.burdan nerden soru soracağımı bilmeden rstgele burayı tıkladım.bana yardımcı olursanız sevinirim.ben bir işyerinde çalışan personelin personel sicilini girdiğimde adını ve hafta tatilini otomatik olarak verecek bir formül veya proğram yapmak istiyorum aynı zamanda personel hafta tatili ve ya fazla mesai çalışması yaptığı zaman o personelin toplam ne kadar hafta tatili-fazla mesai çalışmaı yaptığını görmem mümkün olabilirmi şimdiden teşekkür ediyorum selam lar

Selamlar,

Forumumuza hoşgeldiniz.

Forumumuzun düzeni için lütfen sorularınızı alakasız başlıklar altına sormayınız. Bu şekilde davranırsanız sorularını büyük ihtimalle yanıtsız kalacaktır.

Ayrıca forumu sağlıklı kullanabilmeniz için aşağıdaki linkteki konuları inceleyiniz.

http://www.excel.web.tr/f59/

NEZAKETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER EN BAŞTAN BELİRTMİŞTİM ACEMİ OLDUĞUMU VE BU SİTEYE İLK DEFA GİRİŞ YAPTIĞIMI BURDA OLMAMIN AMACI BİLMEDİĞİMİZİ ÖĞRENMEK (aYIP OLMASA GEREK)ÖĞRENDİĞİMİZİ DE PAYLAŞMAK..

Nezaketiniz için teşekkür ederim korhan bey ben enbaştan acemi olduğumu ve ilkdefa sitenize giriş yaptığımı belirtmiştim alakasız bir yerden soru sorduğumuda belirtmiştim.burda olmamın gayesi bilmediklerimi öğrenmek(ayıp olmasa gerek) öğrendiklerimide paylaşmaktır.kimseyi üzmek,incitmek gibi bir niyetimde yoktur.

Geri