• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

personel mesai avans agi....

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
arkadaşlar excel de maaş çalıştığı gün tutarı m. saati m.tutarı yemek parası, a.g.e toplam avans kalan şeklinde bi çalışma aradım ama bulamadım eğer elinizde varsa eklerseniz çok sevinirim. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok tşkler

Kendiniz size uygun bir dosya hazırlayın formül ve düzenleme kısmında elimizden geleni yaparız.

Ekte gönderdim yusuf bey yarcımcı olursanız çok sevinirim

Ekli dosyalar

Peki bizden istediğiniz nedir? Bu dosyada ne gibi bir değişiklik ve düzenleme yapmamızı istiyorsunuz?

o dosyadaki rakamları ben elle girdimörneğin 1500 lira alan bir personelin tabloda görülen ödeme avans agi gibi giderleri excelin otomatik yapmasını istiyorum şahıs 29 gün çalıştı ise 1450 tl düşmesini mesai yazılınca otomatik toplamasını şablondaki görülen işleri otomatik yapmasını istiyorum ben sadece maaşını mesai satini saat ücretini a.g.i yemek parasını ve avansları girdiğimde kalan bakiyeye hesaplamasını istiyorum yusuf bey yardımcı olursanız çok sevinirim

Tutar için D2 hücresine:

Kod:
=YUVARLA(B2/30;2)*C2

Mesai tutarı için G2 hücresine:

Kod:
=F2*E2

Toplam için J2 hücresine:

Kod:
=I2+H2+G2+D2

Avans sonrası kalan net toplam için L2 hücresine:

Kod:
=J2-K2

Yeterli midir?

yusuf bey bu değerleri girdiğimde bundan sonra ki alt satırlarda aynı işlemi devam eder değilmi personel sayısı bende 30

Devam etmesi için formüllü hücreleri kopyalayıp alttaki hücrelere yapıştırmalısınız.

Daha ayrıntılı bilgi için, excel hakkında ilk etapta bilmeniz gerekenler 108 soru ve cevap konulu başlıkta güzelce anlatılmıştır. Ayrıca internette excel ve kopyalama konusunda arama yaptırabilirsiniz.

Yusuf bey yardımlarınız ve sabrınız için size çok teşekkürederim. zamanınızı aldım ise kusura bakmayın, yardımlarınız işime yaradı, tekrar teşekkürler.

Geri