• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Personel Listesini süz, Süzülen verileri Masa Üstüne aktar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
Kurumumuzda Hergün Personelimize ait değişik sütunlarda mevcut bilgileri istenmektedir.
Bende Bütün Uğraşlarıma rağmen tam olarak başaramadım. UserForm Üzerinden İstenen kritere göre personel listesini hazırlayıp, ListBoxta hazırlanan listeyi Yeni çalışma olarak Masa Üstüne "Personel Listesi " ismi ile kaydetmek.

Şimdiden ilginiz ve yardımlarınız için şükranlarımı sunuyorum.

Ekli dosyalar

Merhaba Arkadaşlar Yukarıda gönderdiğim dosya ile ilgili bayağı çalıştım ve bir bölümünü tamamladım düzelttim. Ancak; Aktarma yaptırdıktan sonra yeni oluşturulan sayfada işaretlenmeyen sütün bilgileri için #YOK #YOK yazmasın istiyorum.

ListBoxtan aktarılıp yeni oluşturulan sayfada işaretlenmeyen sütün bilgileri için #YOK #YOK yazmasın ve ayrıca Frame1 ScrollBars daki CheckBoxlar yerine, sütunlardaki verileri otomotik alan İşaretlenebilen ListBox olabilirmi.
Şimdiden yardımlarınız için şükranlarımı sunuyorum

Son düzenleme:
ListBoxtan aktarılıp yeni oluşturulan sayfada işaretlenmeyen sütün bilgileri için #YOK #YOK yazmasın ve ayrıca Frame1 ScrollBars daki CheckBoxlar yerine, sütunlardaki verileri otomotik alan İşaretlenebilen ListBox olabilirmi.
Şimdiden yardımlarınız için şükranlarımı sunuyorum

listbox da sütün sayısı 10 geçmemeli 10 geçerse veri almıyacak aktarırkende #YOK böyle aktaracak onun için burada 10 sütündan fazla veri aktarılamıyor

Ekli dosyalar

Geri