• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Personel İzin ve Rapor Defteri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zabubi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010 TR
Merhaba arkadaşlar.

Ben bir okulda memurum. Personel izin ve raporlarını kayda girdkiten sonra deftere de yazmamız gerekiyor. Defterin aynısını excel belgesi olarak hazırladım. Ekte gönderiyorum.

Yaklaık 50 personelimiz var. İzin-Rapor defterinde her sayfa tek personele ayrılmış. Excel kitabında da aynen böyle yapmayı düşünüyorum. Ancak kişi sayısı çok olduğu için böyle bir excel belgesinin yönetilmesi, kontrolü, takibi işkence olacaktır.

Benim kafamdaki sorunlar şunlar:
1. Böyle bir belgeyi en uygun şekilde nasıl yapabilirim?
2. Her personelin izin ve rapor bilgilerini düzenli olarak girdiğimizi varsayalım. Nisan ayında hangi öğretmenler kaç gün izin-rapor kullanmış, Mayısta ne kadar, .... bunları ayın son günlerinde nasıl görebilirim? Mesela bir personel Nisan 20'de 20 günlük rapor almış. Bunun 10 günü Nisanda görünecek, diğer 10 günü Mayısta. Ama ben bu excel çalışma sayfasındaki bütün ersonel bilgilerini saatlerce incelemeden o aya ait izin-rapor bilgilerinin dökümünü görmek istiyorum.

Yardım ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Abi o dosyaları inceledim. Onlar uçmuş gitmiş. Siz resmen profesyonel anlamda program yazmışsınız. Benim bu programı kullanmayı bile becermem mümkün değil.

Arkadaşlar,

Benim sorunum karambole gitmiş. Ben hala bir çözüm bulamadım. Bir yardımcı olsanız.

Geri