Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben bünyemizde çalışan personellerin A.G.İ. bilgilerini güncellemek üzere bir dosya yapmak istiyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Örnek dosya ektedir.
Merhaba . Sorunuzda çözüm yolu eksik.
1: Dosyanızda ki makroya ilave kod mu istiyorsunuz.
2: H sütunundaki seçimden sonra makro'nuz çalışıp kırmızıya dönüşüyor.
3:Tam kriter nedir.yani erkek, okuyor seçiminden sonramı ,yoksa I hücresine değer girildikten sonramı olay gerçekleşecek. Bunları hem dosyanızda hemde mesajınızda belirtirseniz cevap verecek arkadaşlara yardım etmiş olursunuz.
Kolay gelsin.
Üstadım var olan makro biraz eksik gibi geldi yani ben bu dosyada şunu yapmak istiyorum 18 yaşını doldurmuş ve okumuyor ise ile 25 yaşını doldurmuş okuyor gibi kriterlere göre bir dosya hazırlayıp her yıl A.G.İ. Dosyasını güncellemektense işaretli olanlara göre güncelleme yapmak istiyorum bordro programında. Burda doğum tarihinden değil yaş hesaplatarakta hareket edebiliriz. G Hücresi ile H Hücresi de yukarda istediğim koşullar oluşuyorsa I Hücresini istediğim Renkte Boyasın Ve Yaşı konusunda uyarsın istiyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.