• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

periyodik ödemeler için förmül

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan arbedas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe 2013
Merhabalar düzenli olarak 3 aylık 5 aylık yaptığımız ödemeler var. Bulunduğumuz ay kime ödeme yapacağımızı gösterecek bir formül yazılması mümkünmüdür? Örneğin müşterinin adının, ödeme başlangıcının, bitişin ve ödeme periyodunun (3 ay 5 ay, vb) ilgili sütünlara yazılmasında sonra bulunduğumuz ayda kime ödeme yapacağımızı renkli olrak gösterecek bir formül, kural varmıdır. Sağolun

Tablonuzu oluşturduktan sonra koşullu biçimlendirme ile yapılabilir gibi duruyor. Tablonuzu oluşturup eklerseniz daha sağlıklı bir cevap alırsınız.

ben altın üye olmadığım için burdan ekleme yapamıyorum size bana kışullu biçimlendirmenin nasıl yapılacağı hakkında bira bilgi verirseniz ben karıştırıp bulabilirim diye düşünüyorum

Tablonuzu görmeden konuşmak zor. Siteden koşullu biçimlendirme diye arama yapınız veya dosyanızı bir dosya yükleme sitesine yükleyip burada linkini paylaşın.

Adı Soyadı Başlangıç Bitiş Ödeme Periyodu Miktar Ödeme Durumu
Cihad Öner 10.10.2014 10.10.2015 3 ayda 1 500 TL Var
Muzaffer ER 10.09.2014 10.10.2018 2 ayda 1 600 TL Yok

bahsettiğim tablom bu. Ödeme Durumunu bulunduğumuz aya göre ayarlayacak bir formül lazım bana. Bulunduğumuz aya göre o vatandaşının ödemesinin olup olmadığı tespit ve takip etmemiz zorlaşıyor artık yardımcı olursanız sevinirim

abi ellerine sağlık ben bi inceleyeyim çok sağol gerçekten

Rica ederim. İyi çalışmalar.

abi G1 hücresinde yer alan değerler neye göre değişiyor birde ben listeye nasıl satır ekleyebilirim

birde periyod sutununa yazdığımız sayı bizim kaç ayda bir ödeme yaptığımıza yönelik bilgi. senin gönderdiğin örnekte ikinci sırada yer alan veli veli isimli vatandaşın kırmızı olmaması gerekiyor onu nasıl ayarlayacaz

Geri