• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

performans ölçmek

Excel Vers. ve Dili
2002
merhabalar ;

performans tablosu oluşturmak istiyorum.ekte göstermiş olduğum gibi bir tablo düzenledim. puanlamada baz alıncak satgeltar(N) sütunu olacak. ancak N sütununda boş olan satırlar var. bunlarda puanlamayı etkilemeli. boş olan her satır için ilgiliye 5 puan ,dolu olansatırlarda bugünden itibaren geçiken hergün içinse 0,5 puan vermek istiyorum.hem müşterilerin ,hem tedarikçilerin ve hem de ilgililerin performansını özetlemek istiyorum. konuyla illgili acil yardımlarınızı bekliyorum .

şimdiden teşekkürler....

Sayın zakkwylde,

İstediğiniz böyle birşey mi acaba ? (R Sütunundaki butona tıklayınız)

Saygılarımla...

çok teşekkürler skorpiyon ;

bu verileri aynı şekilde c ve d sütunlarına da uygulamak istiyorum. yapılabilir mi.

ortalama olarak verilen veriler neye göre hesaplandı.bilgi verirseniz sevinirim.

Teşekkürler

çok teşekkürler skorpiyon ;

bu makroyu yaklaşık 12000 satırlık bir tabloda düzenlemek istiyorum. uygulamak mümkün mü. makroyu kopyaladığımda hta veriyor. yardımcı olursanız sevinirim..

Tekrar teşekkürler

Sayın zakkwylde,

Elbette, bu veriler C ve D sütunlarına da uygulabilir.

Ortalama olarak verilen değer, O hücresinde kaç adet t geçmişse (örneğin 3 diyorum), yan taraflarındaki puanlamalar toplatılıp 3'e bölünerek alınmıştır.

Yani birinci t'nin puanı + ikinci t puanı + üçüncü t puanı 'nın toplatılarak
3 adet t geçtiği için 3'e bölünmüş halidir.

Not : Yalnız sizin D20 hücreniz boş. Bu hesaplamada sizin için problem olabilir.

Eğer yukarıdaki açıklamalar size uygunsa C ve D sütunu içinde aynı uygulamayı yapmaya çalışayım.

Saygılarımla...

bu yardımlar için ne söylesem az çok saol skorpiyon ;

d20 hücresi alt ve üstsatındaki herhangi bir firma olabilir. normalde dolu olmak zorunda ... sadece n sütunun da boşluk olabiliyor.

ayrıca bu makro benzer başka bir tabloda çalışabilir mi..

kolay gelsin

Sayın zakkwylde,

Aynı sütunları kullanmak kaydıyla, evet başka bir tabloda çalışır.
Siz farklı sütunlar kullanmak istiyorsanız, kodlarda ilgili yerleri değiştirmelisiniz.

Ben C ve D sütunları için gerekli düzenlemeyi yapmaya çalışayım.

Saygılarımla...

Sayın zakkwylde,

Şu an işim çıkması sebebi ile ayrılmak durumundayım. Nasipse yarın akşama (eğer benden önce davranan olmaz ise :P) halletmeye çalışırım.

Hayırlı Geceler...

Saygılarımla...

Sayın zakkwylde,

Dilerim istediğiniz gibi olmuştur. (İşler ters gitti, erken döndük :) )

Kolay gelsin, Saygılarımla...

teşekkürler

skorpiyon teşekkür ederim.ellerine sağlık.

Geri