Performans değerlendirme

Excel Vers. ve Dili
2010 excel
Sanırım bu sefer başlık doğru oldu:)
hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 2 periyod şeklinde her bir personele hedefleri yazmak ve bu hedeflere yaklaşma oranlarını günlük -haftalık-aylık-yıllık bireysel performanslar halinde görmek istiyorum.ama klasik bir excel sayfasından farklı olarak tasarımlı bir çalışma var ise yardım rica ederim.

Tşk..

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 2 periyod şeklinde her bir personele hedefleri yazmak ve bu hedeflere yaklaşma oranlarını günlük -haftalık-aylık-yıllık bireysel performanslar halinde görmek istiyorum.ama klasik bir excel sayfasından farklı olarak tasarımlı bir çalışma var ise yardım rica ederim.

Tşk..
Özet tablo olarak yapabilirsiniz
Bir tane tarih sütunu açıp her satırın başına tarihi yazarsanız ve Tarih bölümünü guruplandırırsanız günlük;haftalık;aylık;yıllık şeklinde istediğiniz gibi rapor alabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
türkçe 2010
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
24/05/2018

Tşk..
Zannedersem personel sayınız sabittir ,Her bir personel için Ayrı bir sayfa açıp tam olarak istediğini; herhangi bir personel üzerinde örnek vererek dosyayı paylaşırsan daha kolay yardımcı olabiliriz. Her personel için ayrı bir sayfa olursa istenilenler için bir ana sayfa düzenlenip sayfalardan biligiler kolay alınabilir ve tek bir sayfada gözükür, bilmem yanlışmıyım?

1Al2Ver

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit TR - Microsoft Office 365 - Win11 Home
04-01-2026

Tşk..
Sayın basak28, merhaba,

Size işlevsel bir çözüm hazırladım,

Sayfalardaki yönergelere göre işlem yapabilir siniz,

Günlük verilerinizi, "GÜNLÜK_KAYIT" sayfasında,

Performans ölçmeyi, "AGENT_PERFORMANS" sayfasında, gerçekleştiriniz.

Dosyada ; Agent adına, ay adına ve gün adına göre süz yapabilir siniz.

"YILLIK" isimli tabloya Ocak:Aralık aylarına ait veriler, A1'deki agent adına göre gelmektedir.

Kolay gelsin...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2010 excel
Çok ama çoookkk teşekkür ederim.
Hiçbir zorunluluğunuz yokken harcamış olduğunuz emek için binlerce teşekkür..
İstediğimden daha iyisini yapmışsınız.

Tekrar teşekkür eder,çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

1Al2Ver

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit TR - Microsoft Office 365 - Win11 Home
04-01-2026
Çok ama çoookkk teşekkür ederim.
Hiçbir zorunluluğunuz yokken harcamış olduğunuz emek için binlerce teşekkür..
İstediğimden daha iyisini yapmışsınız.

Tekrar teşekkür eder,çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.
Rica ederim, önemli olan sizin memnuniyetiniz,

Teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
excell
perofmans tablonun drive kullanımı

Merhaba;

Performans tablosunu hazırlayan hocama ulaşmaya çalıştım ama henüz sonuç alamadım.
Sizlerden ricam bu tablonun google drive üzerindede aynı şekilde çalışıp çalışmayacağı konusunda bilgi almak istiyorum.
Eğer mümkünse bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz,tabi google drive uyarlamak konusunda da yardımınıza ihtiyacım var.
Teşekkürler