- Excel Vers. ve Dili
- 2019 tr
pdf birleştirmek için forumda bir çok konu okudum ama çoğu kişiye özel çözümler. derleyip toparlayamadım.
muhtemelen uzun bir kod olacak ama yardımcı olursanız büyük kolaylık sağlamış olacağım. başını sonunu ve arada bir örneğini verirseniz gerisini ben de yapabilirim muhtemelen
çalıştırmak için başvurduğum soruma cevap bulabilirsem eğer, kodu yazacağımız excelin olduğu dizinde
aşağıdaki klasörler olacak ve bunların içinde de birden fazla excel dosyası var. her bir klasörün içindeki bu excellerin tek sayfa pdf olarak
yine aynı dizindeki oluşturduğum PDF isimli klasörün içine ayrı ayrı, aşağıdaki klasör yollarının bu pdf klasöründe oluşturularak
(ben de oluşturabilirim) her birinin içine yerli yerine pdf lerinin eklenmesini sağlamak için yardımcı olabilecek olursa sevinirim.
\FORMFRT
\İHALELER
\KOORDİNASYON-EXCEL\İLLER\AMASYA
\KOORDİNASYON-EXCEL\İLLER\ÇORUM
\KOORDİNASYON-EXCEL\İLLER\ORDU
\KOORDİNASYON-EXCEL\İLLER\SAMSUN
\KOORDİNASYON-EXCEL\İLLER\SiNOP
\KOORDİNASYON-EXCEL\İLLER\TOKAT
\SERVİSLER\FORMFRT\Bölge
\SERVİSLER\FORMFRT\Sanat
\SERVİSLER\FORMFRT\Üst
\SERVİSLER\FORMFRT\Yol
\SERVİSLER\İHALELER\Bölge
\SERVİSLER\İHALELER\Sanat
\SERVİSLER\İHALELER\Üst
\SERVİSLER\İHALELER\Yol
\SERVİSLER\KOORO\Bölge
\SERVİSLER\KOORO\Sanat
\SERVİSLER\KOORO\Üst
\SERVİSLER\KOORO\Yol
muhtemelen uzun bir kod olacak ama yardımcı olursanız büyük kolaylık sağlamış olacağım. başını sonunu ve arada bir örneğini verirseniz gerisini ben de yapabilirim muhtemelen
çalıştırmak için başvurduğum soruma cevap bulabilirsem eğer, kodu yazacağımız excelin olduğu dizinde
aşağıdaki klasörler olacak ve bunların içinde de birden fazla excel dosyası var. her bir klasörün içindeki bu excellerin tek sayfa pdf olarak
yine aynı dizindeki oluşturduğum PDF isimli klasörün içine ayrı ayrı, aşağıdaki klasör yollarının bu pdf klasöründe oluşturularak
(ben de oluşturabilirim) her birinin içine yerli yerine pdf lerinin eklenmesini sağlamak için yardımcı olabilecek olursa sevinirim.
\FORMFRT
\İHALELER
\KOORDİNASYON-EXCEL\İLLER\AMASYA
\KOORDİNASYON-EXCEL\İLLER\ÇORUM
\KOORDİNASYON-EXCEL\İLLER\ORDU
\KOORDİNASYON-EXCEL\İLLER\SAMSUN
\KOORDİNASYON-EXCEL\İLLER\SiNOP
\KOORDİNASYON-EXCEL\İLLER\TOKAT
\SERVİSLER\FORMFRT\Bölge
\SERVİSLER\FORMFRT\Sanat
\SERVİSLER\FORMFRT\Üst
\SERVİSLER\FORMFRT\Yol