Paylaşım

Excel Vers. ve Dili
Excel 20003
Excel dosyamı ağda paylaşmak istiyorum ağdaki diğer kullanıclarda aynı dosaya üzerinde kayıt girecekleri için onlarında dosyada değiştirme yapması gerekiyor nasıl yapabilirim

Excel Vers. ve Dili
tr 2007
Paylaşım olarak kullandığınız klasöre excel dosyanızı atın.fakat dosyayı ilk açan bilgisayar verileri değiştirebilir sonra açan bilgisayarlar sadece görebilir dosya üzerinde değişiklik yaparsa farklı kaydedebilir.biz öyle kullanıyoruz.ustalar daha farklı yöntemlerle kullanabilriler ben bu kadarını biliyorum

Excel Vers. ve Dili
Excel 20003
Yaklaşık 7 Pc de kullanılacak dosya mesala benim yaptığım değişikliği diğer pclerin görmesi gereki yada onların yaptğı değişikleri ve yeni kayıtları benim görmem gerekli

Excel Vers. ve Dili
Excel 20003
Saygı değer hocalarım bi sıkıntım var sizlere yaptırmış olduğum dosyamı paylaşıma vermem gerekli
Diğer excel dosyaları paylaşıma verdiğimde bi sıkıntı olmuyor diğer kullanıcılarada değiştirme yetkisi verebiliyorum
Ama kullanmam gerekli olan Excel dosyayasını paylaşıma verebiliyorum fakat dosya hata veriyor neden olabilir bakabilirsin
Araşlardan > Çalışma Kitabını_Paylaştır... dan Düzenlemeden diğer kullanıcıların kullanımına izin veriyorum ama şu hataları veriyor.
Dosyanın kullanıcı şifresi 00 sayfa koruması 3645

Ekli dosyalar

Son düzenleme: