• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Paraf bilgisi yazdırma

Excel Vers. ve Dili
yok
Sayın Hocalarım. ekli dosyada 1.P.A.G komisyon olur sayfasında 47 satırda açıklama vardır.Şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Merhaba,

Sorunuzu tam olarak anlayamadım,

Kod:
Sub Yazdır()
ActiveSheet.PageSetup.PrintArea = "$A$4:$I$52"
ActiveSheet.PrintOut
ActiveSheet.PageSetup.PrintArea = "$A$4:$I$46"
ActiveSheet.PrintOut
End Sub

İstediğiniz bu mu?
.

sayın Hocam sayfada yazdır butonu var.
1.yazdırma işleminde kopya sayısını 1 dediğimde 47.satırdaki paraf bilgisini yazdıracak
2.yazdırma işleminde kopya sayısını 1 dediğimde 47.satırdaki paraf bilgisini yazdırmayacak

hocam bu işlem bahsi geçer sayfaya 47.satır gizle ve göster butonu ilede yapılabilir gibi ama kodu bilmiyorum

Kodu denediniz mi?

.

Rüştü bey, ben denedim oluyor.

Butona basınca ilk önce $A$4:$I$52 bu aralığı yazıyor, daha sonra $A$4:$I$46 aralığını yazıyor. 2. yazılanda son aralık I46 olduğu için sizin belirtiğiniz kısım yazdırılmıyor. İstediğiniz bu değilmiydi.

.

sayın Hocam sayfada yazdır butonu var.
1.yazdırma işleminde kopya sayısını 1 dediğimde 47.satırdaki paraf bilgisini yazdıracak
2.yazdırma işleminde kopya sayısını 1 dediğimde 47.satırdaki paraf bilgisini yazdırmayacak

hocam bu işlem bahsi geçer sayfaya 47.satır gizle ve göster butonu ilede yapılabilir gibi ama kodu bilmiyorum

Sub Yazdır()
ActiveSheet.PageSetup.PrintArea = "$A$4:$I$52"
ActiveSheet.PrintOut
ActiveSheet.PageSetup.PrintArea = "$A$4:$I$46"
ActiveSheet.PrintOut
End Sub

kırmızı olan yerlere yazdırmasını istediğin satırları yazacaksınız. sonuc alırsınız

hocam dosyadaki yazdır butonunu kodu yazıp yüklermisiniz? ben niye yapamıyorum hala anlamadım

Herzaman 2 suret yazacağınız düşünülmüştür. Kodlarınızı aşağıdaki gibi değiştiriniz..

Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()
ActiveSheet.PageSetup.PrintArea = "$A$1:$I$52"
ActiveSheet.PrintOut
ActiveSheet.PageSetup.PrintArea = "$A$1:$I$46"
ActiveSheet.PrintOut
End Sub

.

Sağol hocam bu kodlar oldu.Teşekkür ederim.ilgili dosyada çok değişikler olacak bazı konularda eğer form da bulamazsam sizden yardım isterim yine.

Geri