Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba, a kolonunda mevcut tutarların küpür analizini yapmak istiyorum. makrosunu yazdım ama örneğin 199,80 tutarının analizini yaptıramıyorum. dosyayı ekledim. inceleyebilirseniz sevinirim.
Üstad; bu dosya benim de işime çok yarardı ama dosya da hata var galiba doğru hesaplamıyor bir daha bakabilirmisiniz.. ayrıca 0,50-0,25 kuruş gibi tutarlarda ekleyebilirmisiniz
teşekkürler...
Evet hata var küsüratı olmayan parayı tam ayırmıyor. Mesela 1255 olan parayı son 5 i göstermiyor ama 1256 olunca doğru cevap veriyor. Bunun gibi hatalar var düzeltilirse cok işimize yarayacak.
Şimdiden teşekkurler....
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.