• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Özet tabloda boşlukların doldurulması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayhadi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel 2007 ingilizce
ARkadaşlar merhaba,

Örnek dosyada anlatmaya çalıştım. Özet tablo aldık, mağaza kodu ve tarihlere göre satış raporu aldım. Mağaza kodunu en üste yazıp, yanına tarihleri sıralıyor. Fakat benim istediğim mağaza kodunu da her tarihin yanına yazsın. Pivot ta olmasa bile boş bir sayfada en hızlı bu mağaza kodlarını yazdırmayı nasıl sağlayabilirim.

teşekkürler.

Ekli dosyalar

ARkadaşlar merhaba,

Örnek dosyada anlatmaya çalıştım. Özet tablo aldık, mağaza kodu ve tarihlere göre satış raporu aldım. Mağaza kodunu en üste yazıp, yanına tarihleri sıralıyor. Fakat benim istediğim mağaza kodunu da her tarihin yanına yazsın. Pivot ta olmasa bile boş bir sayfada en hızlı bu mağaza kodlarını yazdırmayı nasıl sağlayabilirim.

teşekkürler.

.

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

Ben dosyada formülü yazıp, yeni kolunu yazdığımda aşağıdaki gibi uzantılı çıkardı ve pivottada böyle gösterdi.

2.000003852
2.000004045
2.000004166

ekli dosya yardımcı olabilir

dosyada görüldüğü gibi özet tabloda nasıl dolu geleceğini bende bilemiyorum ve varsa bilen yardımcı olursa çok sevinirim.
Özet tablodaki verileri başka bir sayfada, formuller yardımı ile doldurmayı bu sitedeki arkadaşların yardımı ile başardım. Veriyi uygun yere yapıştırın ve formullü kısmında dolu sütunlardaki verilerinizi kullanın.

Bu işlem verilerde bir değişiklik yapmaya gerek duyulmadan özet tablo ile yapılabiliyor ise bilen arkadaşların paylaşımları için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba igulec,

Formülü aynen uyguladım fakat hata aldım. Acaba sizin h kolunundaki veriler text formatında benimkiler sayı formatında, bu nedenli mi hata veriyor. Aşağıdaki veri şekline göre deneyebilirmisiniz acaba? teşekkürler.

Mağaza Tarih Satış adedi
2 01/01/2011 2

Sayı ve tarih tamamdır

örnek dosyada sadece metinler yer almış. Sayı ve tarihte de kullanılabilecek formulü ekledim.

Uygun biçimlendirmelerle kullanabilirsiniz.

Ekli dosyalar

çok tşk. işimi hallettim. tekrasr sağolun.

Geri