Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özet tabloda aynı tarihlerin karşısındaki tutarları bir gün olarak hesaplatmal
Örnek bir dosya ekledim. Sizden ricam tabloda belirttiğim gibi 2. tutar alanındaki rakamları aynı gün içinde birden fazla işlem olsa da bir işlem gibi toplatabilirmiyiz.
Merhaba ,
Sayın İdris Serdar, haklısınız özet tablodan kastımı yanlış ifade ettim. Benim yaptığım örnekteki tabloyu kastetmiştim. Bu tabloda 1. tutar hanesini Etopla vs kullanarak normal çalıştırıyorum fakat 2.toplam için şu şekilde toplam aldırmasını arzu etmiştim:
Örnek olarak üç adet 1 kasım hareketi var ve her birisinin karşısında standart olarak 21 yazıyor. aynı güne ait kaç hareket olursa olsun sadece tek 21 olarak toplatmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabileceğimi sormak istedim.
Tekrar eden tarihler eşit tutarlara sahipse, yani verdiğiniz örnekte hepsi 21, veya 1.Kasımlar 21, 2.Kasımlar 23, 3.Kasımlar 50 gibi devam ederse, aşağıdaki formül size sonucu verir.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.