Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1.1.2009 da Alibeyköyde 2 tane X var ise ve 1 tanede R varolsaydı Alibeyköyün karşılıgı olan 1.1.2009 un Kod Karşılıgı istedigin yere X mi getirmeliydi R yimi getirmeliydi?
Özet tablo raporu yatay ve dikey olarak görüntüler fakat bunu yaparkende alanları COunt,Sum,Avarega,Max min gibi özellikleri ile taşır...sen direkt olarak istedigim gibi göstersin istiyorsun...Dikey olarak istersen var bunu yapar...istermisin dikey ?
veride görmüşseniz dikey yazmışım bunları mecbur dkey şekilde yazmam gerekiyor özet tablodada dikey olarak yapabiliyorum ben yatay olmasını istiyorum özet taployla olması şart değil förmüllede olabilir
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.