• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Özet bir rapor çıkaramıyorum

Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365
Merhaba arkadaşlar;

Konu kapsamlı olduğu için düzgün bir başlık bulamadım.

Ekteki dosyamda sayfa1 de verilerim bulunuyor.Sayfa 2 de ise oluşturacağım raporun özet şekli var.

Sayfa1 de fiş numarası her değiştiğinde,o fiş numarasına ait açıklamanın,toplam tutarı ve miktarını çıkarmam gerekiyor.

Sayfa2 de uzun yoldan bir örneğini hazırladım.Bunu daha kolay yapmanın bir yolu varmıdır ?

Ekli dosyalar

Merhaba arkadaşlar;

Konu kapsamlı olduğu için düzgün bir başlık bulamadım.

Ekteki dosyamda sayfa1 de verilerim bulunuyor.Sayfa 2 de ise oluşturacağım raporun özet şekli var.

Sayfa1 de fiş numarası her değiştiğinde,o fiş numarasına ait açıklamanın,toplam tutarı ve miktarını çıkarmam gerekiyor.

Sayfa2 de uzun yoldan bir örneğini hazırladım.Bunu daha kolay yapmanın bir yolu varmıdır ?

.

Dosyanız ekte.

Konu için bakınız:

ÖZET TABLOLAR (PİVOT TABLE)

.

Ekli dosyalar

Sayın Yurttaş;

İlginize teşekkür ederim.Dosyanızı inceledim.İstediğim işlem bu ama, o tablonun altında diğer fatura numaralarıda çıkmalı.Yani her bir fatura için alt alta sizin yaptığınız gibi bir özet tablo çıkarmak istiyorum.

Sayın Yurttaş;

İlginize teşekkür ederim.Dosyanızı inceledim.İstediğim işlem bu ama, o tablonun altında diğer fatura numaralarıda çıkmalı.Yani her bir fatura için alt alta sizin yaptığınız gibi bir özet tablo çıkarmak istiyorum.

.

Verdiğim konuyu inceleseydiniz, istediğinizin zor bir şey olmadığını görürdünüz.

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

Geri