• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

özel üstbilgiye veri aktarımı

iyi çalışmalar ekteki şablon dosyasının sayfa1 F6 ve F7 hücrelerindeki mahalle ismi ve sandık numarasının sayfa2 de özel üstbilgi bölümüne almak istiyorum, sayfa1 sürekli değiştiğinden sayfa2 deki özel üstbilgiyi her seferinde değiştirmek gerekiyor. bir kolaylığı varsa süper olur, emeği geçenlere teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

iyi çalışmalar ekteki şablon dosyasının sayfa1 F6 ve F7 hücrelerindeki mahalle ismi ve sandık numarasının sayfa2 de özel üstbilgi bölümüne almak istiyorum, sayfa1 sürekli değiştiğinden sayfa2 deki özel üstbilgiyi her seferinde değiştirmek gerekiyor. bir kolaylığı varsa süper olur, emeği geçenlere teşekkür ederim.

Merhaba
Boş bir module kopyalayın ve deneyin.
Kod:
Option Explicit
Sub Üst_Bilgi_1967()
'Konu       :   Özel Üst Bilgi
'Mail       :   m.batu.1967@gmail.com
'Msn        :   m.batu.1967@hotmail.com.tr
'Coder By   :   asi_kral_1967
Sheets("SAYFA2").PageSetup.LeftHeader = "" & Chr(10) & "" & Chr(10) & "" & Chr(10) & "" & Chr(10) & "KÖY/ MAH. ADI : " _
& Sheets("Sayfa1").Range("F6") & Chr(10) & "SANDIK NO       :" & Sheets("Sayfa1").Range("F7") & Chr(10) & "" & Chr(10) _
& "" & Chr(10) & ""
MsgBox "İşlem Tamamlandı", vbInformation, "asi_kral_1967"
End Sub
Dosyanız Ekte.

Ekli dosyalar

ası kral üstadım çok teşekkür ederim harika olmuş eline koluna beynine sağlık bu siteye bayılıyorum emeği geçen tüm herekesi kutluyorum.

Geri