• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Özel liste oluşturmak hakkında yardım lütfen

Excel Vers. ve Dili
excel 2016
Ofice 2010 ( professionall)kullanıyorum. Excell de özel liste eklemek istiyorum. Şöyleki tam olarak; herbir hücre içinde bir tane olacak şekilde bu yazdığımı listeye eklemek istiyorum. sağa doğru olacak şekilde. H,2,2,2,2,2,H,H,1,1,1,1,1,H,H,3,3,3,3,3,H
Beş yıllık geriye dönük bir arşiv çalışması ve çok acil bir durum. Kurtarın beni lütfen. Dosyam ektedir.

Ekli dosyalar

Konunun aciliyetinden fonksiyonları daha iyi bilen arkadaşların müdahalesi için :

3 ile ifade edilenler akşam 2 ile ifade edilenler gündüz 1 ile ifade edilenler seher(gece) H ile ifade edilen hafta tatilidir. Bu bir vardiya çizelgesi. Benim yapmaya çalıştığım ise şu : 3-3-h ve devamı yukarıdaki gibi ya. İşte ben hücreye sayıyı girip sağa doğru mausla çektiğimde yukarıdaki sıralamayı hücrelere doldurmak hepsi bu. (2-2-2-2-2-h-h-1-1-1-1-1-h-h-3-3-3-3-3-h) Nasılki ocak ayını yazdığımızda ve mausla çektiğimizde sıralı ayları hücrelere dolduryor işte onun gibi. "Dosya- seçenekler-gelişmiş- özel listeler" yoluyla denedim ancak hep hata verdi.

Sarı ile boyadığım satır doğru mu?

Ekli dosyalar

....

Evet doğru. Ancak ;Gündüz, akşam ve gece olarak belirtilmeyecek. Yalnızca karşılığı olan rakamlar olmalı gece:1 gündüz:2 akşam:3 hafta tatili:H olarak.

Bunu bir inceleyiniz... Doğru ise sayısala çevirelim. Doğru anlamak için kelimeleştirmiştim

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Dosyaya baktım birazda ben uğraştım ama olmadı. Neyse sizede zahmet verdim. Uğraşınız için teşekkür ederim.

Geri