• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Outlook VBA Şifre Sıfırlama

Excel Vers. ve Dili
2016 - İngilizce
Merhaba,

Outlook'a makro yazmıştım. VBA giriş ekranına da şifre koymuştum fakat şifremi unuttum. VBA şifresini kaldırmak mümkün mü?

Değerli yardım ve yönlendirmelerinizi rica ederim.

Teşekkürler, İyi çalışmalar.

Aşağıdaki dosyanın yedeği var ise burası vba kodlarının tutulduğu yer.
Bunu geri dönüp deneyin.

C:\Users\kullanici\AppData\Roaming\Microsoft\Outlook\VbaProject.OTM

Aşağıdaki dosyanın yedeği var ise burası vba kodlarının tutulduğu yer.
Bunu geri dönüp deneyin.

C:\Users\kullanici\AppData\Roaming\Microsoft\Outlook\VbaProject.OTM

Üstadım merhaba,

01.06.2017 tarihli yedek duruyor. Bu işlem için ne yapmalıyım? Nasıl bir aksiyon almalıyım? Değerli yardım ve yönlendirmelerinizi rica ederim.

Teşekkürler.

Üstadım merhaba,

01.06.2017 tarihli yedek duruyor. Bu işlem için ne yapmalıyım? Nasıl bir aksiyon almalıyım? Değerli yardım ve yönlendirmelerinizi rica ederim.

Teşekkürler.

Neyin yedeği, C:\Users\kullanici\AppData\Roaming\Microsoft\Outlo ok\VbaProject.OTM bu dosyanın yedeği var ise, var olan dosyayı bir yere yedek aldıktan sonra, outlook u kapatın. Bu dosyaya yedeği yapıştırın. Outlook u açıp kontrol edin.

Neyin yedeği, C:\Users\kullanici\AppData\Roaming\Microsoft\Outlo ok\VbaProject.OTM bu dosyanın yedeği var ise, var olan dosyayı bir yere yedek aldıktan sonra, outlook u kapatın. Bu dosyaya yedeği yapıştırın. Outlook u açıp kontrol edin.

Asri üstadım merhaba,

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Sorunumu belirtmiş olduğunuz adımları izleyerek giderdim.

İyi çalışmalar dilerim.

Asri üstadım merhaba,

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Sorunumu belirtmiş olduğunuz adımları izleyerek giderdim.

İyi çalışmalar dilerim.

Yardım ederken çok ümitli değildim ama iyi bir yedekleme mevcut demekki :)

İyi çalışmalar.

Yardım ederken çok ümitli değildim ama iyi bir yedekleme mevcut demekki :)

İyi çalışmalar.

Şans eseri uzun zaman önce okuduğum makaleden yedeklemiştim :) İyi ki yedeklemişim :)

Teşekkür ederim tekrar.

Geri