• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

outlook takvim ata

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KuTuKa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KuTuKa

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office LTSC Pr. Pl 2021 - 64 bit Türkçe
Herkese İyi Akşamlar
outlook programı için gönderdiğim excel dosyası çalışmıyor.dosyayı ekte gönderiyorum.benim istediğim kaç satır yazarsam bunların hepsinin outlook un takvimine atılması.
atıldığındada outluuk dada sağ tarafta görebilmek.
Eğer olabilirse
excel sayfasının da K5 hücresine kategori ismi koysak bu takvime atanacakları renklendirebilirmiyiz.

kullandığım versiyon 2010 dur.

İyi akşamlar
kutuka

Ekli dosyalar

çözüm ü yok mu?

Outlook ata

Merhaba. Bu olay çözüldü mü acaba?

Merhaba, öncelikle emeğinize sağlık. Bu prog. kullandım fakat atamayı istediğim takvime yapamıyorum.. yardımınızı rica ediyorum arkadaşlar.

Merhaba, öncelikle emeğinize sağlık. Bu prog. kullandım fakat atamayı istediğim takvime yapamıyorum.. yardımınızı rica ediyorum arkadaşlar.

Daha önce indirdiğim bir dosyaydı, kaç satır yazarsanız yazın okadar takvime atıyor...

Ekli dosyalar

Daha önce indirdiğim bir dosyaydı, kaç satır yazarsanız yazın okadar takvime atıyor...

Merhabalar tam istediğim çalışmayı paylaşmıssınız. Fakat ben indirdiğimde çalışmadı. Hata verdi program. Nedendir acaba ?
Birde ben tüm listeyi takvime almaktansa sadece seçtiklerimi almak istiyorum. Çünkü program şirkette ortak serverde duracak ve tüm çalışanları bilgi girip istediikleri bilgileri takvimlerine alıcaklar.
Mümkünmüdür acaba yardımcı olabilecek birisi varmı ?

Bu konu benim içinde önemli. Eklenmiş dosyalar takvime atmıyor. Hata yazıyor.

Elinize sağlık. Buradan takvime atabiliyorum. Sayfa1 sayfasını başka bir excell kısmın taşıyorum. modül1 de aynı şekilde kopyalıyorum. Hata yazıyor. Ne yaptıysam olmadı. Neden aktarmıyor olabilir. Programı inceledim hata bulamadım. Aktarma yapmıyor. Acaba çalışma kitabı yada sayfası fark eder mi?

Dim sh As Worksheet bundan mı kaynaklanıyor diye düşünüyorum.

Tamam arkadaşlar uğraşa uğraşa buldum. VBA sayfasına girip tools ardından references basıp oradan Microsoft outlook 15.0 object libary işaretliyoruz oluyor. Saygılarımla.

Geri