• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Otomatik uyarı verme

Excel Vers. ve Dili
Office 2019
Usttalar forma da araştırdım fakat bulamadım.Kısaca stok takip programımda anasayfa yazan kısımda bulunan ürün listesinde eldeki miktar yazan kısım aylık kullanım miktarının altına düşünce sipariş verilmesi gereken ürün adlı sayfaya otomatik atmasını istiyorum.yardım ederseniz sevinirim.teşekkürler.dosya ektedir

Ekli dosyalar

Usttalar forma da araştırdım fakat bulamadım.Kısaca stok takip programımda anasayfa yazan kısımda bulunan ürün listesinde eldeki miktar yazan kısım aylık kullanım miktarının altına düşünce sipariş verilmesi gereken ürün adlı sayfaya otomatik atmasını istiyorum.yardım ederseniz sevinirim.teşekkürler.dosya ektedir

eki inceler misiniz
sarı boyalı hücredeki formülleri yeterince aşağıay doğru çekiniz.
A2:A20 arasındaki formüller dizi formülüdür.
Kod:
Dizi Formülü Formül Hücreye Girildikten Sonra Enter Tuşuna Basmadan Ctrl+Shift+Enter Tuş Kombinasyonu İle Aktif Olmaktadır. Formülün Başında Ve Sonunda { } Bu İşaretler Çıkar Elle Eklediğiniz Takdirde Formül Hata Verir.
1000 satır baz alınmıştır.
B1 hücresindeki formülü silmeyiniz.
1000 satır'ı değiştirmek için ctrl+h yapın aranan değere $1000 yeni değere $10000 yazın ve tümünü değiştir deyin. kırmızı yeri kendiniz ayarlayınız.

Ekli dosyalar

Sorunum şu. Bir ilaç takip sisteminde kritik stok seviyesi sayının altına düştüğü zaman renkli uyarı vermesini istiyorum.mesala hergün giriş ve çıkış oluyor bunun sonunda ayrı bir sütünda her ilacın kritik stok seviyesi var.bu sütunda hücreye nasıl bir uygulama yapmalıyımki uyarı versin.yine aynı şekilde bu ilaçların miadlarının dolmasına 3 ay kala aynı şekilde uyarı vermesi bana yardımcı olursanız sevinirim.

Geri