• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Otomatik sıralama

batuhan_86_7

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Selam arkadaşlar benim bir çalışma sayfam var
bu çalışma sayfasında mal alımlarını tutuyorum buradaki sorunum ben bir tane mal alımı işlediğim zaman kendisi otomatik tarih ve irs. No sırasına göre yerleşmesi daha önce veri sırala yöntemi ile ay sonunda yapıyordum şimdi bunu otomatik yapabilirmiyim makrolu bir şekilde olacak ise lütfen makroyu açıklamalı gönderirmisiniz ben makro kullanmayı bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

arkadaşlar bana cevap vermiyecekmisiniz yardımlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar sizden cvp bekliyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

mokro ile otomatik sıralama

selam arkadaşlar benim bu çalışma sayfasında mal alımlarını tutuyorum buraya yeni kayıt yaptığım mal alımını tarih olarak sıraya dizmesini istiyorum diziliş şekli

1 Tarih
2 irs. no : ( burası ciro satırının üzerinde olması )
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

arkadaşlar bana yardımcı olacak kimse yok mu _? önemsiz bir şey mi sordum diye düşünüyorum günlerdir sizlerden cvp bekliyorum ama hiç kimse ilgilenmiyor yapılamıyorsa ona göre msj atın ki bilelim sizden cvp bekliyorum teşekkür ederim

arkadaşlar kendim bazı şeyleri değiştirdim yalnız benim istediğim şu anda tarihler normal sırada ( 1 den başlayıp aysonu ) ve j sutununa işlem yapştığımda kendisi sıraya dizsin yaptıklarım makro ile

1 tarih sırası terse döndü
2 kendisi dizmiyor makro çalıştırdan yapabiliyorum bunu otomatik yaparsanız sevinirim çalışma sayfamı ekliyorum

Ekli dosyalar

işlemleri otomatik sıralamasını istiyorum ( butonlada olabilir )

tarihe göre sıralamıyor ve ayrıca otomatik'te değil buton yardımlı olabilir

Arkadaşlar çok zor bir şey mi istiyorum acaba kimse yardımcı olmuyor bana eğer ki çalışma sayfamda istediğim özellik olmuyorsa bunu söyleyebilirsiniz belki başka türlü yardım isterim o zaman makro yamayı bilmediğim için sizi ugraştıryorum zaman kaybettirdiğim için özür dilerim

Siz önce tarihe göre sonra koda göre sıralasın dediniz. onun için tarih tam sıralı olmuyor

yardımlarınız için teşekkür ederim bir de benim bu çalışma çalışma sayfam bir tane değil buton eklemeyi ögretirmisiniz.

ve ayrıca nasıl bir işlem yaptığınızıda söylerseniz sevinirim

arkadaşlar yardımlarınızı benden esirgemeyin ugraşlarım boşuna gidiyor butonu nasıl eklediğinizi ve botuna makroyu nasıl yaptığınızı söylerseniz sevinirim.

Geri