Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kolay gelsin ekte belirttiğim gibi ben buton kısmına buton yaptırıp otomatik sıralama yapmak istiyorum ve aynı yazı yazıldığında otomatik uyarı versin.
Kardeşim eline sağlık güzel olmuş fakat sıralama da doğru sıralamıyor mesela kodlar 1 2 3 4 diye yazmıştım ya öyle iken doğru sıralıyor fakat ben onların başına harf koyuyorum mesela M1 M2 M10 M 100 diye böyle sıralama yaparken doğru sıralamıyor onu nasıl yapabiliriz.
Merhaba;
Eki tekrar deneyin.
Not:Verileriniz E sütunundaki veriye göre veri listesinden veri aldığı için E sütunundaki kodlamanın aynısını veri listesinde A sütunundada uygulamanız gerekir.
İyi çalışmalar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.